Kendte 4. april

Kendispar på kæmpe shoppetur: Fylder penthouse med dansk luksus

Bang & Olufsen står for både lyd og billede, når Caroline Wozniacki og David Lee senere i år flytter ind i deres gennemrenoverede lejlighed på de kendtes ø "Fischer Island" i Miami
Foto: Dan Mariegaard

Med en pris på den forkerte side af 100 millioner kroner burde det være nemt at flytte ind i en ny lejlighed.

Men selvom Caroline Wozniacki og husbonden David Lee allerede sidste år betalte det vilde beløb - mere præcist hvad der svarer til 125 millioner kroner i dag - for et over 600 kvadratmeter stort penthouse på de kendtes ø "Fischer Island" i Miami, er lejligheden netop nu under en omfattende renovering.

Derfor bliver den også en markant opgradering i forhold til den lejlighed, de tidligere ejede samme sted og på rekordtid solgte for tæt på 100 millioner kroner, hvilket også må siges at være en god slat penge.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Caroline og David har sammen planlagt deres nye lejlighed ned til den mindste detalje. Også valget af det danske techmærke som begge er kæmpe fans af, og som bliver installeret i helt særlige udgaver, der er tilpasset deres omgivelser. Foto: Dan Mariegaard

Dansk overalt

Og når parret, der i øvrigt opholder sig en del i Monaco, senere i år kan flytte ind sammen med datteren Olivia, bliver det med dansk lyd og billede overalt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kunne de søndag fortælle til SE og HØR under et besøg i Bang & Olufsens flagskibsbutik på Strøget i København, som i dagens anledning holdt åbent alene for dem:

- Da jeg voksede op i Danmark, var det at eje et fjernsyn fra B&O jo noget helt særligt.

- Så når vi renoverer vores nye lejlighed og vil have det bedste, som vi kan bygge op fra grunden, var det oplagt med det danske mærke, siger Caroline Wozniacki  under besøget, hvor der også bliver kigget grundigt på nogle af de produkter, de snart kan tage i brug.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Caroline er totalt afslappet forud for afskedskampen tirsdag mod Angelique Kerber. Foto: Dan Mariegaard

Stræber efter perfektion

Der er dog tale om helt særlige udgaver af den i forvejen ganske kostbare luksusteknologi, hvor alt fra farver til metoder til at indbygge og bruge produkterne på er tilpasset familiens omfattende hjem i Miami. Det er sket i tæt samarbejde med det danske firmas designere:

- De stræber altid efter det perfekte, hvilket også er nogle af de værdier, jeg har haft i mit liv, siger hun om valget af Bang & Olufsen.

- David og jeg har derfor lavet en plan for, hvor det hele skal være. Jeg tror, at vi får et af de mest cool systemer nogensinde, griner hun.

Samarbejdet med Bang & Olufsen betyder i øvrigt, at parret nu kan kalde sig såkaldte brand ambassadører for Struer-firmaet, der i dag også har grevinde Alexandra ansat.

I videoen herunder kan du få et indtryk af, hvordan B&O kan se ud i et hjem til mere end 100 millioner kroner. Nemlig i det hjem som Alicia Keys har købt sammen med sin mand, musikproduceren Swizz Beatz:

Spiller afskedskamp i morgen

Caroline Wozniacki, David Lee og Olivia er også de kommende dage i Danmark. Primært fordi Caroline tirsdag spiller sin afskedskamp i København mod Angelique Kerber.

Og det giver dem en oplagt mulighed for at samle begge familier, fortæller parret til SE og HØR.

- Min familie er fløjet ind for at være med, siger David Lee, mens Caroline bekræfter, at hun er helt kampklar.

- Selvfølgelig vil jeg gerne vinde. Og jeg er i ok form.

- Måske ikke den bedste form men god, lyder det optimisk fra tennisstjernen, der de seneste dage er blevet genkendt af adskillige danskere på gaden.

- Det er rigtigt dejligt, når det sker, siger hun.

Sponsoreret indhold