Sport30. august 2023

Caroline Wozniacki har talt med Holger Rune efter chokexit: – Det gør ham stærkere

Efter Holger Runes nedtur i US Open har Caroline Wozniacki været i kontakt med den unge dansker. Hun er sikker på, at han nok skal komme tilbage
Caroline Wozniacki har forsøgt at opmuntre Holger Rune efter hans nederlag første runde ved US Open.
Caroline Wozniacki har forsøgt at opmuntre Holger Rune efter hans nederlag første runde ved US Open.
 Foto: Christinne Muschi/AP/Ritzau Scanpix//Chryslene Caillaud/Ritzau Scanpix

Det kom som et chok, da Holger Rune mandag aften dansk tid røg ud i første runde af US Open til nummer 63 i verden, Roberto Carbellas Baena.

Anderledes gik det for Caroline Wozniacki, der gik videre fra første runde med en overbevisende sejr i sit comeback i US Open.

Til TV 2 Sport fortæller den danske tennisdarling, at hun har forsøgt at opmuntre sin danske kollega efter nederlaget.

– Jeg har skrevet lidt med Holger, og som jeg har sagt før: Holger træner så hårdt og vil det så gerne, så han skal nok komme tilbage på toppen igen. Det går lidt op og ned nogle gange, men det her gør ham kun stærkere, siger hun.

Caroline Wozniacki har selv haft op- og nedture i sporten, og hun har derfor kunne give Holger Rune nogle hjælpende råd med på vejen.

Hun er dog ikke meget for at afsløre, præcist hvad hun har skrevet med det unge stjernefrø om.

På trods af Holger Runes tidlige exit fra US Open så er Caroline Wozniacki sikker på, at der er noget stort på vej fra den kun 20-årige dansker.

– Det er altid nemt udefra at sige, at man skal vinde hver kamp, når man er så højt rangeret. Men det er ikke nemt. Og igen: Jeg er sikker på, vi ser Holger vinde en Grand Slam eller flere, lyder det fra Wozniacki, der også tror, at Holger har vundet en turnering inden året er omme.

Natten til torsdag møder Caroline Wozniacki Petra Kvitova i anden runde af US Open. Kampen er programsat til klokken 3 dansk tid.

Sponsoreret indhold