Asger Aamund

<p><iframe allowtransparency=\Originalklip

" >

Originalklip

(Foto: All Over Press)

Asger Aamund er en af de få erhvervsmænd, der har formået at optræde i ugebladene og samtidig beholde sin status i businessverdenen..

Vi kender ham bedst som den festlige Suzanne Bjerrehuus’ lidt tørre mand med de markante meninger, men han kan altså også selv. For udover at være direktør og bestyrelsesmedlem i forskellige firmaer, er han også paneldeltager i radioprogrammet ”Mads og Monopolet” på P3, der hver weekend rådgiver danskere i svære dilemmaer.

På privatfronten har han holdt sølvbryllup med sin Suzanne, men nåede faktisk at være gift med en anden Susanne i næsten 20 år, før han mødte frøken Bjerrehuus i 1988.

Fra sit første ægteskab har han to børn, hvor datteren Malou Aamund selv har gjort sit bemærket som model og kronprinsessemateriale i 90erne til folketingsmedlem og TV-værts-kone i 00erne. Og det er ikke kun Asgers egne gener, der har ført en modelkarriere med sig. Også papsønnen Oliver Bjerrehuus er i dag et kendt – og ganske nydeligt – ansigt.

1964: Møder sin første kone Susanne

Asger Joseph Aamund
19. februar 1940
81 år
Gift med Suzanne Bjerrehuus. Har børnene Martin og Malou Aamund fra et tidligere ægteskab. Bror til forfatteren Jane Aamund.
Susanne Aamund
Suzanne Bjerrehuus
Erhvervslivet

Find din favorit kendis her:

Close