Asger Aamund

<p><iframe allowtransparency=\Originalklip

" >

Originalklip

(Foto: All Over Press)

Asger Aamund er en af de få erhvervsmænd, der har formået at optræde i ugebladene og samtidig beholde sin status i businessverdenen ...

Fulde navn: Asger Joseph Aamund
Fødselsdato: 19. februar 1940
Familie: Gift med Suzanne Bjerrehuus. Har børnene Martin og Malou Aamund fra et tidligere ægteskab. Bror til forfatteren Jane Aamund.
Scoringer: Susanne Aamund
Kendt fra: Erhvervslivet

Asger Aamund er formentlig en af de få erhvervsmænd, der har formået at optræde i ugebladene og samtidig beholde sin status i businessverdenen.

Vi kender ham bedst som den festlige Suzanne Bjerrehuus’ lidt tørre mand med de markante meninger, men han kan altså også selv. For udover at være direktør og bestyrelsesmedlem i forskellige firmaer, er han også paneldeltager i radioprogrammet ”Mads og Monopolet” på P3, der hver weekend rådgiver danskere i svære dilemmaer.

På privatfronten har han holdt sølvbryllup med sin Suzanne, men nåede faktisk at være gift med en anden Susanne i næsten 20 år, før han mødte frøken Bjerrehuus i 1988.

Fra sit første ægteskab har han to børn, hvor datteren Malou Aamund selv har gjort sit bemærket som model og kronprinsessemateriale i 90erne til folketingsmedlem og TV-værts-kone i 00erne. Og det er ikke kun Asgers egne gener, der har ført en modelkarriere med sig. Også papsønnen Oliver Bjerrehuus er i dag et kendt – og ganske nydeligt – ansigt.

 

Tidslinje:

Find din favorit kendis her:

Close