Kendte 20. februar 2020

Ugens horoskop: Asger Aamund fylder 80 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
(Foto: Dan Mariegaard)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Horoskopet gælder fra onsdag den 19. februar til og med tirsdag den 25. februar.

VANDMANDEN

21. januar-25. februar

Mærk efter, hvad du har behov for. Det skænker du normalt ikke ret meget opmærksomhed, men det kan du ændre på. Du har nok nogle økonomiske ønsker for den nærmeste fremtid, og de kan gå i opfyldelse. Dog er det vigtigt, at du følger op på sagerne.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Brian Laudrup: Fylder 51 år den 22. februar

Suzanne Bjerrehuus: Fylder 72 år den 22. februar

Jason Watt: Fylder 50 år den 24. februar

FISKENE

19. februar-20. marts

Du har tendens til at forsvinde ind i en drømmeverden. Vend din opmærksomhed udad, og hjælp andre, der har brug for en hjælpende hånd. Det ligger dybt i dig at gøre noget for din ”næste”, og nu har du chancen. Men ikke alle har brug for din hjælp.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du kan søsætte en anderlede idé eller en plan. Det er noget, andre med det samme lægger mærke til. Det er i tidens trend, og måske er du endda lidt forud for din tid. Hvis økonomien ikke er til det, kan der måske alligevel dukke midler op, som gør det realistisk.

TYREN

21. april-21. maj

Du møder modstand på dine tiltag, og du bliver ikke rigtigt taget alvorligt, når du kommer med dine forslag. Du har det bedst med at holde dig i baggrunden og kun udtale dig, når du bliver spurgt. Men du og dem, du forhandler med, er ikke på bølgelængde.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du kan ikke komme længere i en bestemt opgave, så indhent de oplysninger, du mangler. Lad dig ikke stresse, men vær nysgerrig overfor, at der er alternative måder at finde frem til data. Brug din intuition, og tag dig af de arbejdsopgaver, du føler for.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Måske skal du på ferie. Du vil tilslutte dig en gruppe, som du kender, og kan nyde godt af deres erfaringer. Du vil af samme gruppe blive meget inspireret, da de ser anderledes på tilværelsen, og du forstår at tage chancen ved bl.a. at ændre noget i sidste øjeblik.

LØVEN

23. juli-23. august

Iscenesæt dig selv – brug alle kneb. Måske virker det bedst at underspille din rolle. Det vil være nemmere for andre at forholde sig til. Skal du gøre indtryk, vil farverige ideer blive modtaget positivt. Dine ideer vækker opsigt, og det kan gavne i dit arbejdsliv.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du bruger meget tid på at hjælpe dine nærmeste, men du kan ikke gøre mere eller komme længere i processen. Væbn dig med tålmodighed, og afvent, at situationen ændrer sig. Imens kan du bruge tiden på at undersøge, hvordan du kan tilbyde den bedste hjælp.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Der bliver lagt pres på dig fra familien og samarbejdspartnere, hvilket kan gøre dig i dårligt humør. Det bedste, du kan gøre, er at indordne dig forholdene og vente på, at du igen kan bestemme selv. Din evne til at være diplomatisk vil komme dig særligt til gode.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du kan blive overrasket sidst på ugen. Det kan handle om en kærlighedsaffære ud af den blå luft. Du skal samle dig, før du kan finde op og ned i det hele, men vær nysgerrig frem for skeptisk. Måske går det i sig selv igen, inden det for alvor er kommet i gang.

SKYTTEN

23. november-21. december

Det kan være svært at forstå, at et ønske er tæt på at gå i opfyldelse. Det kan være i forbindelse med familien eller boligen. Forskønnelse af dit hjem kan give dig stor glæde. Bliver det ikke færdigt før weekenden, bør du ikke tage på vej.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du fornemmer tydeligt, at du har fået flere kræfter, og at du lige præcis ved, hvordan tingene skal udføres, så de bliver, som du vil have dem. Ting, du ikke troede kunne lade sig gøre, ser ud til at lykkes alligevel, og det er især, fordi du har en positiv holdning.

Sponsoreret indhold