Kendte24. marts 2021

Asger henter hjælp hos Malou

Forretningsmanden og samfundsdebatøren Asger Aamund, 81, har fået sin 51-årige datter med i bestyrelsen for stor pengetank.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/malou_og_asger_aamund_foto_lars_h._laursen.png
 Foto: Lars H. Laursen

Erhvervslederen og samfundsrevseren Asger Aamund har hentet sin datter Malou Aamund ind i bestyrelsen for A.J. Aamund A/S.

Den 81-årige forretningsmand, som er gift med Suzanne Bjerrehuus, havde i 2020 et overskud efter skat på knap 11 mio. kr. i A.J. Aamund A/S, der fungerer som konsulent- og investeringsvirksomhed.

Formuen i A.J. Aamund A/S var ved udgangen af 2020 på over 68 mio. kr.

Malou Aamund, 51, har siden 2016 været direktør for Google i Danmark. Hun er gift med den tidligere chef for Radio 24Syv Mikael Bertelsen og parret har tre børn sammen.

Malou Aamund var i sin ungdom kæreste med kronprins Frederik. Desuden er hun Oliver Bjerrehuus' bonussøster.

I 2007 blev Malou valgt ind i Folketinget som medlem af Ny Alliance. Hun skiftede senere parti til Venstre og er i dag helt ude af politik. Malou Aamund har tidligere - i en kort periode i 2014 - været medlem af bestyrelsen for sin fars investeringsvirksomhed.

Malou Aamund har flere andre bestyrelsesposter.

Blandt andet sidder hun med ved bordet, når der træffes beslutninger i Lego-familiens moderselskab KIRKBI A/S, som bestyrer en pengetank på over 50 mia. kr.

Sponsoreret indhold