Andrea Elisabeth Rudolph

Foto: All Over Press

Skærmbabe og vært på de første sæsoner af ”Vild med dans, men i dag øko-cremer hun den på fuld tid…

Fulde navn: Andrea Elisabeth Rudolph

Fødselsdato: 1. juli 1976

Familie: Forlovet med Claus Møller Jakobsen. Har datteren Isolde fra et tidligere forhold.

Scoringer: Jacob Houlind, Klaus Kongsdal, Søren Thor, Jonas Elmer

Kendt fra: TV-vært og creme-dronning

 

Først smeltede hendes sprøde stemme os alle sammen i radioen, siden kunne vi nyde synet af hende på TV-skærmen, da Andrea Elisabeth Rudolph tog imod jobbet som vært på de første sæsoner af ”Vild med dans”.

Men danskernes udsyn til den labre og TV-babe fik Greenpeace sat en brat stopper for. Ikke bevidst,  men under sin graviditet deltog Andrea i et forsøg, der viste, at hun havde usandsynligt mange farlige stoffer i kroppen. Og den øjenåbner fik hende til at starte cremevirksomheden Rudolph Care.

Og efter et år hvor Andrea byggede Rudolph Care op på sidelinjen, mens hun stadig forskønnede vores liv som skærmtrold, droppede hun TV helt. I dag øko-cremer hun den på fuld tid.

Andreas datter Isolde er et sommerbarn, og det betød rig lejlighed til at lufte den højgravide mave og dertilhørende voksende barm ved de danske kyster. Her fangede SE og HØRs fotograf en frodig og næsten nøgen ”Vild med dans”-værtinde. Noget der senere endte i en årelang strid mellem Andrea og bladet.

Man skulle tro, at en cremedronning har brug for ro på hjemmefronten, men det er faktisk ikke tilfældet her. Det er blevet til intet mindre en fem seriøse forhold på lidt over et årti i rampelyset. Og den seneste, Claus Møller Jakobsen,  snuppede hun ligefrem fra en højgravid håndboldkone.

Men som man siger om second-hand: Én kvindes skrald er en anden kvindes skat, og Andrea Elisabeth Rudolph og den nu fraskilte Skjern-spiller blev forlovet i 2013. En lang forlovelse, der i skrivende stund (maj 2015, red.) stadig er kørende.
De to bor dog ikke sammen, men henholdsvis i Jylland og København.  Det har dog ikke forhindret dem i at sætte en lille familieforøgelse i søen – og til efteråret venter de sig deres første, fælles barn.

 

Tidslinje:

Find din favorit kendis her:

Close