Kendte21. oktober 2021

Efter kræften: Andrea gør comeback på skærmen

Værten vender tilbage til stort TV 2-show.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/andrea_elizabeth_rudolph_-_knaek_cancer_live_2021_-_foto_af_marie_hald-tv_2.jpg
 Foto: TV 2/Marie Hald

I sidste måned delte Andrea Elisabeth Rudolph, at hun endelig kunne kalde sig kræftfri efter mere end et halvt års brav kamp mod bryst- og lymfekræft.

Nu er der flere gode nyheder fra den raske tv-stjerne. Hun er nemlig på vej tilbage til skærmen.

Når TV 2 sender det store indsamlingsshow "Knæk Cancer Live" den 30. oktober, bliver det med Andrea som en del af en værtstrio, der også består af Louise Wolff og Natasja Crone.

- For mig er det vigtigt at være en del af Knæk Cancer, fordi jeg føler, jeg kan være med til at gøre en forskel. Det er simpelthen så vigtigt, at der fortsat bliver skabt opmærksomhed om sygdommen, så flere kan opdage i tide, at de har fået kræft – hvilket potentielt kan være med til at redde liv, lyder det fra den tidligere "Vild med dans"-vært i en pressemeddelelse fra TV 2.

- Der er stadig behov for at indsamle penge, som kan gøre en forskel. Nu hvor jeg selv har stået midt i et sygdomsforløb, har jeg mærket på egen krop, at det betyder alverden, at der bliver gjort en kæmpe indsats for at blive endnu klogere på kræft, så man kan skabe bedre behandling og støtte, siger den tidligere kræftramte.

https://imgix.seoghoer.dk/knaek_cancer_live_2021-foto_af_marie_hald_-_tv_2.jpg
 Foto: TV 2/Marie Hald

Når Andrea dukker op på skærmen, vil mange bemærke, at det lange hår er forsvundet, og den 45-årige cremeproducent nu har en noget kortere frisure. Det skyldes selvfølgelig den behandling, hun har været igennem, siden hun i januar opdagede vindrueagtige knuder under armen.

Og det er langt fra den eneste ændring, Rudolph har måttet lægge krop til. Efter sine 24 ugers kemoterapi fjernede kirurger Andreas venstre bryst tidligere på året.

Heldigvis hjalp den barske behandling så godt, at manden Claus Møller Jakobsen og børnene Arthur, Alfred og Isolde alle kan glæde sig over, at Andrea kan kalde sig rask - endda så rask, at hun kan være vært på et af landets største live-TV-shows.

Sponsoreret indhold