Kendte28. oktober 2021

Kræftfri Andrea Elisabeth Rudolph: - Jeg kan ikke leve, hvis jeg skal være bange

Andrea Elisabeth Rudolph har stadig bivirkninger efter kræften, men hun har besluttet ikke at være bange.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/andrea_elizabeth_rudolph_-_knaek_cancer_live_2021_-_foto_af_marie_hald-tv_2.jpg
 Foto: TV 2/Marie Hald

Andrea Elisabeth Rudolph kunne for nylig juble, da hun endelig var kommet helskindet igennem et råt kræftforløb, som har stået på, siden hun opdagede en knude i armhulen tidligt i år.

Den 45-årige tv-vært kæmper dog stadig med bivirkninger, selv om hun er erklæret kræftfri - men hun har valgt ikke at lade sig påvirke, fordi hun har tillid til, at hun nok skal klare et eventuelt tilbagefald.

Det fortæller hun til Billed-bladet i denne uge:

- Jeg er virkelig stolt af mig selv over, at jeg opdagede knuden, selv om jeg var i en presset periode. Hvis jeg kunne gøre det én gang, kan jeg også gøre det igen. Det har givet mig en ro. Jeg kan ikke leve, hvis jeg skal være bange hele tiden, så det har jeg besluttet mig for ikke at være.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/knaek_cancer_live_2021-foto_af_marie_hald_-_tv_2.jpg
 Foto: TV 2/Marie Hald

Værtsholdet til "Knæk Cancer"-showet på lørdag bliver Andrea Elisabeth Rudolph, Natasja Crone og Louise Wolff. Foto: TV 2/Marie Hald

Andrea Elisabeth Rudolph er så fint på benene igen efter sygdommen, at hun har sagt ja til at være vært på TV 2's store "Knæk Cancer"-show, der sendes nu på lørdag.

Arbejdet i Rudolph Care må dog vente lidt endnu.

- Jeg har ikke været der siden februar, hvor jeg gik grædende hjem fra et bestyrelsesmøde, fordi mit hoved ikke kunne rumme mere. Men jeg har et stærkt team, og de har kørt det mindst lige så godt, som vi plejer. Jeg er meget taknemmelig for dem, og det har været priviligeret, at jeg har fået fred til at være syg. Det giver en masse ro, siger Andrea Elisabeth Rudolph til bladet.

Sponsoreret indhold