Anders Bircow

Foto: All Over Press

Som en del af trioen "Linje 3" har han skrevet dansk kulturhistorie...

Året er 1979, stedet er Århus Teater, og mændene er Anders Bircow, Thomas Eje og Preben Kristensen. Sammen skriver de dansk kulturhistorie, da de starter ”Linie 3”. De tre skuespillere bliver udråbt til at være en helt ny generation af entertainere og de rykker hurtigt fra de små lokaler i den århusianske restaurant Jacobs BBQ til de danske TV-skærme.

I trioens unge år dannede Anders par med fitnessdronningen Charlotte Bircow, der dog hurtigt fik baller af stål og blev skilt fra komikeren. Livet med stålballerne blev dog for hårdt, og Anders Bircow hopper  hurtigt videre til Jeannie Langvad, som han danner par med i en årrække.

I ’97 går de to dog fra hinanden, hvorefter han stævner hende for 200.000 kroner. Ekskæresterne mødes på midten, og Bircow inkasserer 100.000 fra sin tidligere flamme, mens han lufter sin nye kæreste Marion.

De to blev siden hen gift og fik to døtre, så Anders Bircow i dag er far til fire. Og ligesom han stadig deler dobbeltseng med Marion, er han også stadig en fast del af ”Linie 3”, der senest udgav et nyt show i 2012 med ”Linie 3 LIVE”.

Mens pengene fra de udsolgte shows er rullet ind hos de tre entertainere, har Anders Bircows egen økonomi fra tid til anden set noget mere broget ud. Han tabte en kæmpe millionsum på en bolighandel, er flyttet gang på gang, og er involveret i firmaet Amway, der kom i modvind i medierne for en pyramidespilslignende organisation. Og i 2015 blev han taget i at låne penge i sit eget firma – hvilket man ikke må. Men alt det på trods holder han altid hovedet oven vande.

 

Tidslinje:

Anders Bircow
15. december 1951
70 år
Gift med Marion Bircow, som han har døtrene Sophia og Julia med. Fra et tidligere ægteskab har han de voksne piger Caroline og Frederikke.
Charlotte Bircow, Jeannie Langvad
Gift med Marion Bircow
Skuespiller, komiker og en del af ”Linie 3”

Find din favorit kendis her:

Close