Silas og Mathilde elsker at være tilbage: Drømme-duo

”I’ve had the time of my life.” Silas Holst, 36, og Mathilde Norholt, 36, nyder tydeligvis hinandens selskab, også fem år efter de første gang spillede Johnny Castle og ”Baby”.

”I’ve had the time of my life.” Silas Holst, 36, og Mathilde Norholt, 36, nyder tydeligvis hinandens selskab, også fem år efter de første gang spillede Johnny Castle og ”Baby”.

(Foto: Martin Høien)

SILAS!!! lød brølet fra de superfans, som One and Only Musical Teater havde inviteret til event i anledning af, at ”Dirty Dancing – The Musical” vender tilbage.

Ønsket blev prompte opfyldt, for det var heldigvis netop Silas Holst, som kort efter blev præsenteret på scenen.

Både han, Mathilde Norholt og Karina Frimodt er blevet fem år ældre, siden musicalen første gang blev opført i Danmark.

Men deres kærlighed til den legendariske lovestory er ikke blevet mindre med årene, og de glæder sig til igen at indtage rollerne.

36-årige Silas Holst er tilbage i rollen som danselæreren Johnny Castle, som Patrick Swayze i 80’er-filmen gjorde ikonisk.

36-årige Mathilde Norholdt er igen Frances ”Baby” Houseman, som på en familieferie forelsker sig i den sexede danselærer.

En rolle, der blev udødeliggjort af Jennifer Grey, mens 41-årige Karina Frimodt atter spiller danselærer og Johnny Castles gode veninde Penny Johnson.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mathilde Norholt og Silas Holst i Dirty Dancing - The Musical

– Det er en af mine absolutte drømmeroller, siger Silas Holst, som igen skal forgude publikum med Patrick Swayzes hede karakter. (Foto: Martin Høien)

Fem år efter

20. september er der premiere i den nyrenoverede Scandic Falkoner i København.

– Det er skønt at være tilbage. Det er en af mine absolutte drømmeroller. Jeg har ”spillet” den, siden jeg var dreng. Nu får jeg penge for det, fortalte Silas Holst – og tilføjede:

– Der er sket meget på de fem år. Jeg har fået to børn, jeg er blevet skilt, har fundet en ny partner osv. Så jeg er et andet sted i mit liv i dag, og det giver en anden dybde.

Mathilde Norholt glæder sig også.

– Det er en ikonisk kærlighedshistorie, som mange elsker. Og det var rørende at få sådan en varm modtagelse af de fans, der var her i dag. Det er lidt ligesom at være med i en superheltserie.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Hele holdet er klar, når ”Dirty Dancing – The Musical” har premiere 10. september i Scandic Falkoner. (Foto: Martin Høien)

100 gange

Mathilde Norholt har også fået barn siden sidst, datteren Polly på to og et halvt år, sammen med ekskæresten Kristian Errebo Krantz.

Ved årsskiftet bekendtgjorde parret, at de er gået hvert til sit.

Men børnepasningen er der helt styr på.

– Kristian og jeg taler fint sammen, og så er vi velsignede med mine forældre plus en tidligere nabo, der er ekstra bedstemor, samt fire bedsteforældre på Kristians side.

Så der er mange, der gerne vil passe vores datter. Hun trives fint, er supersød og har en skøn fantasi, fortalte Mathilde Norholt.

”Vild med dans”-stjernen Karina Frimodt elsker sin rolle som Penny.

– Jeg har set filmen over 100 gange, og fra første gang har jeg været betaget af Penny. Jeg synes, hun er megasej, så det er helt klart en drømmerolle.

Og det er super hyggeligt, at både Silas og Mathilde – og flere af de andre fra sidst – er med igen. Og at jeg har den samme kjole, den samme frisure og den samme farve læbestift!

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Er det ikke? 
Jo, Karina Frimodt, 41, kender vi fra ”Vild med dans”-gulvet – men til september giver hun den som Penny i ”Dirty Dancing”.
Det betyder, at seerfavoritten må droppe dette års TV 2-bal.

Er det ikke? Jo, Karina Frimodt, 41, kender vi fra ”Vild med dans”-gulvet – men til september giver hun den som Penny i ”Dirty Dancing”. Det betyder, at seerfavoritten må droppe dette års TV 2-bal. (Foto: Martin Høien)

Kilokamp

De tre stjerner kommer alle på hårdt arbejde, når prøverne starter.

– Indtil da helliger jeg mig min danseskole, og så bliver der også tid til at holde lidt sommerferie med kæreste og børn, fortæller Karina Frimodt, der er forlovet med Kasper Lentz og har børnene James på fem og Mathilde på 12.

Formen har Karina Frimodt i orden, og det samme gælder Mathilde Norholt og Silas Holst.

Det beviste de med en lille danseopvisning til ”The Time of My Life”, hvor de var superskarpe.

– Vi prøvede den i går, og så sad den der bare med det samme, fortalte Silas Holst, der er i gang med at smide nogle overflødige kilo.

– Jeg er godt på vej, men mangler lige et par stykker, konstaterede han med et smil.

Mathilde Norholt har sin egen metode til at holde den flotte form.

– Jeg lever 90 procent vegansk, dyrker yoga og styrketræning.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Linien er lagt, når Anders Bircow, 68, er Mr. Schumacher i det elskede kærlighedsdrama. (Foto: Martin Høien)

Med i castet er også Andrea Vagn Jensen, der spiller mor til ”Baby” – Marjorie Houseman – mens ”Babys” irriterende søster spilles af Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen.

Anders Bircow har rollen som den smårapsende Mr. Schumacher, og James Sampson spiller – ligesom sidst – Tito Suarez, der styrer musikken på hotellet, hvor familien Houseman ferierer.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Hvem andre end James Sampson, 49, skulle styre musikken på hotellet? Soul-sangeren gør det som Tito Suarez. (Foto: Martin Høien)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close