Kendte15. december 2021

Ugens stjerner: Anders Bircow fylder 70 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Af
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 15. december til og med tirsdag den 21. december.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Familien er i centrum. Måske har du lyst til at foreslå familien en helt anderledes måde at holde jul på? Familien vil sikkert ikke være begejstrede, men når først beslutningerne er taget, kan det give en mere afslappet stemning. Kærligheden kan få mere plads.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Dodo Gad: Fylder 59 år den 15. december

Niklas Landin: Fylder 33 år den 19. december

Kirsten Lehfeldt: Fylder 69 år den 19. december

FISKENE

19. februar-20. marts

Selv om højtiden står for døren, kan du blive meget optaget af et nyt projekt. Der er ingen faste planer endnu, men snart kan du ane et omrids. Det kan være en opgave, som du allerede i sommer startede op. Nu kan du langt nemmere navigere og finde kursen i det.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du står midt i en ny situation, så stik en finger i jorden, og vejr stemningen, inden du kaster dig ud i nye tiltag. Du må finde ud af, hvad du har lyst til, og hvor du gerne vil rejse hen. Sidst på ugen ved du, hvilken vej du skal.

TYREN

21. april-21. maj

Du kan føle dig fastlåst i en bestemt sag. Hold lav profil, og vent på, at du får en mulighed for at løse knuderne. Højtiden står for døren, så du kan alligevel ikke udrette de store ting før det nye år. Slip dine evt. økonomiske bekymringer, og nyd den søde juletid.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du venter på at tage hul på et nyt livskapitel. Vent til efter jul og nytår med langsigtede planer. Se tiden an, inden du gør noget overilet. Nyd helligdagene. Du holder fast i juletraditionerne, hvilket der er mange, der er glade for – netop i år – i din familie.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Meget skal klares i den sidste uge før jul. Heldigvis får du mulighed for at gøre alt klart i dit eget tempo. Familieforholdene kan være lidt usædvanlige og måske ikke så afslappede, som du kunne ønske dig, men det kan være, fordi der er nogle større ændringer undervejs.

LØVEN

23. juli-23. august

Du ser frem til højtiden. Det skal være sjovt, og det bliver det. Der er meget energi at hente i de kreative tiltag, der kan følge med julen. Underholdning og socialt samvær sætter du højt. Nogle vil måske synes, at du gør for meget ud af det – dem om det!

JOMFRUEN

24. august-23. september

Nye oplevelser venter lige om hjørnet. Det ligger i den mere afslappede og underholdende afdeling, så du kan finde julestemningen frem og tage del i de traditionelle julesammenkomster. Der vil i år være en del aktivitet i familien i forbindelse med julen.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Det en god idé, hvis du slipper nogle af dine igangværende projekter og holder fri og holder jul. Senere på måneden vil du se på tingene på en meget mere nuanceret måde. Det er vigtigt, at du holder hovedet oppe og benene nede i en tid, hvor der er meget praktisk at se til.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Med julen og det nye år begynder du et nyt kapitel. Du ser mange muligheder nu, hvor du før ikke kunne se fremad pga. manglende optimisme. Men det bliver markant anderledes fra denne uge. Benyt derfor dit stigende og gode humør.

SKYTTEN

23. november-21. december

Det siges, at julen koster mange penge, og det er du optaget af. Der hvor du kan gøre noget andet end det, du plejer, i forbindelse med udgifter til højtiden, finder du ud af, hvad der giver dig mening i forbindelse med julen og traditioner.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Der er en del følelser på spil. Måske ønsker du dig mere frihed. Vil du helst gøre noget andet, end du plejer, så bør du gøre det. Kan du f.eks. ikke komme ud at rejse, må du sørge for at bringe dig selv nogle eksotiske kulturelle indslag.

Sponsoreret indhold