Adam Price

Foto: All Over Press

Vi kender bedst Adam Price for sammen med sin bror James at bringe smørret tilbage i de danske kødgryder ...

Fulde navn: Adam Price

Fødselsdato: 7. maj 1967

Partner: Annesofie Faurschou

Familie: Har datteren Josephine og sønnen Storm fra to tidligere forhold. Er søn af Birgitte og John Price og bror til James Price.

Scoringer: Lene Pedersen, Lærke Kløvedal, Mischa Jemer (gift 2012-2017)

Kendt fra: ”Spise med Price” og som hovedforfatter på DRs dramaserie ”Borgen”

 

”Og husk: Riiiiiigeligt smør!”

Vi kender bedst Adam Price for sammen med sin bror James at bringe smørret tilbage i de danske kødgryder. I ”Spise med Price” piskede, stegte og bagte de sig ind i vores hjerter. Fra starten i 2008 på DR2, men fra tredje sæson blev de, på grund af den store popularitet, rykket over til hovedkanalen DR1. Og med succesopskriften bestående af smør, fløde, mere smør og kreative episodetitler som ”Tihvertifald kylling” og ”Fise med Price” forstår man jo godt hvorfor.

Efter TV-succesen har de to brødre både udgivet kogebøger og åbnet restauranterne ”Brdr. Price” i indre København og i Tivoli.

Men Adam Price har egentlig lusket rundt i vores bevidsthed længe før ”Spise med Price”. Han har nemlig skrevet en stor mængde tekster til alt fra revy over TV-serier til Melodi Grand Prix. Hvem kan ikke huske serier som ”Taxa”, ”Nikolaj og Julie”, ”Anna Pihl” og ikke mindst ”Borgen”?

Anerkendelsen for både manuskripter og madprogrammer er stor, men Adam Price er ikke uvant med opmærksomheden. Som barn af et kendt skuespillerpar, Birgitte og John Price, lå det lige for, at Adam også skulle være noget ved musikken. Men han valgte faktisk jurastudiet, og har en bachelor i faget, selvom han ikke har brugt den til meget i sin karriere. Til gengæld brugte han - som hele Danmark, som bekendt har nydt godt af - studierne i farmands kogebøger. Og det, ganske grundigt!

Om det er evnerne i køkkenet, der gør det, eller fordi han som forfatter kan skrive et kærestebrev, der kan smelte en dames hjerte, som smør på en varm pande, vides ikke. Men sikkert er det, at Adam, lige som på skærmen, også har stor succes hos damerne. Han har en nu voksen datter med én, en søn med en anden og er nu gift med en tredje kvinde.

 

Tidslinje:

 

Find din favorit kendis her:

Close