Sport8. august 2023

Royalt besøg: Grev Nikolai og kæresten Benedikte besøgte Kvindelandsholdet i omklædningsrummet

Til nederlaget mod Australien i 1/8 finalerne ved VM var grev Nikolai og kæresten at finde på tribunen – efter kampen havde de også tid til et lille besøg
Grev Nikolai og kæresten Benedikte Thoustrup var på tribunerne, da Danmark tabte til Australien ved VM. Efterfølgende var parret på besøg hos kvinderne i omklædningsrummet.
Grev Nikolai og kæresten Benedikte Thoustrup var på tribunerne, da Danmark tabte til Australien ved VM. Efterfølgende var parret på besøg hos kvinderne i omklædningsrummet.
 Foto: Karin Törnblom/Ritzau Scanpix

Det danske VM-eventyr sluttede mandag eftermiddag.

Her tabte Danmark med 2-0 til Australien.

På tribunen og på sofaen var der dog ingen tvivl om, at de danske VM-kvinder havde fin opbakning fra Danmark.

På Instagram fortalte kronprinsparret, at de heppede ”fra Top Over og hele vejen til Down Under”.

Kronprinsesse Mary havde også valgt at markere mødet mellem Australien og Danmark med danske flag, og derfor viste hun altså, hvilket parti hun havde taget til trods for, at forholdet er godt til både Australien og Danmark.

På tribunen var grev Nikolai og kæresten Benedikte Thoustrup at finde.

Slutrunden falder også på samme tid som parret er flyttet til Australien for at studere et semester.

Og den royale opbakning på tribunen blev også opdaget af det danske kvindelandshold.

For efter kampen fik kvindelandsholdet besøg af grev Nikolai og Benedikte, der altså lige valgte at kigge forbi omklædningsrummet.

- Tak for besøget, H.E. Grev Nikolai, skriver DBU på det sociale medie X, tidligere kendt som Twitter.

Nederlaget til Australien betyder altså, at de danske kvinder har spillet den sidste kamp ved VM-slutrunden, og derfor nåede grev Nikolai og Benedikte akkurat at se de danske kvinder i aktion inden det sluttede.

Og selvom mange af de danske stjerner var i tårer efter 2-0 kampen mod Australien, har de trods alt på billedet fundet plads til smilet.

Et smil der i den grad også er fortjent at have fundet frem, da VM-slutrunden i Australien og New Zealand var den første danske optræden i 16 år.

Sponsoreret indhold