Kongelige30. maj 2023

Farvel Danmark: Grev Nikolai og Benedikte Thoustrup flytter til Australien

Grev Nikolai og kæresten Benedikte Thoustrup har taget en noget overraskende beslutning. Over for BT bekræfter de nemlig, at de nu flytter til Australien
Grev Nikolai og Benedikte Thoustrup
Grev Nikolai og Benedikte Thoustrup mødte hinanden, da de begge gik på Herlufsholm Kostskole.
 Foto: Privat

Berejste kan man roligt kalde grev Nikolai og hans kæreste Benedikte Thoustrup, som nu gør klar til deres største eventyr indtil nu.

Over for BT bekræfter presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen, at parret flytter til Australien den 1. august for at studere i Australien.

Helle von Wildenrath Løvgreen bekræfter over for SE og HØR, at både Nikolai og Benedikte det næste semester skal studere på University of Technology i Sydney.

- De skal til Australien i fire måneder i forbindelse med deres studie, siger Helle von Wildenrath Løvgreen til SE og HØR.

Prins Joachims ældste barn studerer til daglig på Copenhagen Business School, men nu bliver den danske hovedstad altså skiftet ud med noget mere eksotiske omgivelser.

Den overraskende beslutning sker blot et par måneder efter, grev Nikolai har fået solgt sin lejlighed i København. Og det tog noget tid.

Den royale model satte lejligheden til salg i september 2021, men der skulle altså gå næsten halvandet år, før han fandt en køber i februar 2023.

Tager man et hurtigt kig på universitetet, hvor Nikolai og Benedikte de næste par måneder får deres daglige gang, så ser det ikke ud til, at de kommer til at mangle noget.

Universitet er en yderst flot bygning, som nærmest ligner et rumskib, så læringsmiljøet er altså i den grad i top for det yndige og ambitiøse par.

Sponsoreret indhold