Kongelige7. august 2023

Kongehuset deler "sjovt" billede forud for skæbnekamp: Helt på hovedet

Det danske kongehus har delt et ”sjovt” billede forud for dagens VM-kamp mellem Danmark og Australien. Til billedet afslører kongehuset også, hvem kronprinsesse Mary hepper på
Kronprinsparret er klar til at heppe på det danske kvindelandshold. 
Kronprinsparret er klar til at heppe på det danske kvindelandshold.
 Foto: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: Prins Christian fyrer den af som Frederik: Fars dreng

Om få timer skal det danske kvindelandshold forsøge at holde liv i VM-drømmen, når de tørner sammen mod værtsnationen Australien.

Og de danske fodboldstjerner kan se frem til at få royal opbakning, for kronprinsparret har netop sendt gode tanker i retning mod de danske spillere.

På Instagram har kronprinsparret således delt et ”sjovt” billede forud for kampen.

Billedet viser kronprinsesse Mary, 51, og familiens elskede hund Grace. De fleste bemærker nok, at både hund og kronprinsesse vender på hovedet, men der er altså ikke tale om en fumlefejl, men i stedet lidt sjov og spas fra kongehusets side forud for kampen.

– Vi hepper fra “Top Over” og hele vejen til “Down Under”, når kampen mod Australien om lidt går i gang ved VM i fodbold, skriver kronprinsparret til billedet.

På samme tid afslører de også, hvem Mary hepper på, når kampen fløjtes i gang klokken 12.30 dansk tid. Og selv om hun blev født ”down under”, er det altså ikke hjemlandet, der får Marys støtte.

Hun hepper i stedet på de danske kvinder.

– Kom så, Danmark, lyder det således fra Mary, der i dagens anledning har fået Dannebrog på kinderne. Det samme har vovhunden Grace.

Sponsoreret indhold