Kongelige7. august 2023

Grev Nikolai og Benedikte hepper fra tribunen: Kom så, kvindelandsholdet!

Greven og kæresten er mødt op for at støtte det danske kvindelandshold i Sydney
Grev Nikolai og Benedikte Thoustrup mødte hinanden på kostskolen Herlufsholm, og har dannet par lige siden. De går begge på CBS, hvor Benedikte er i gang med en masteruddannelse, mens Nikolai studerer Business Administration and Service Management&nb
Grev Nikolai og Benedikte Thoustrup mødte hinanden på kostskolen Herlufsholm, og har dannet par lige siden. De går begge på CBS, hvor Benedikte er i gang med en masteruddannelse, mens Nikolai studerer Business Administration and Service Management
 Foto: Privat

Mens kvindelandsholdet netop har indtaget grønsværen på Stadium Australia, har danske grev Nikolai indtaget en plads på tilskuerrækkerne.

LÆS OGSÅ: Grev Nikolai forklarer: Derfor blev det Australien

Blandt publikum og fans på stadionet i den olympiske by i Sydney hepper greven nemlig på de røde, der lige nu lægger sig ud med det australske kvindelandshold.

Og det gør han sammen med kæresten, Benedikte Thoustrup.

Parret har begge delt billeder fra kampen i deres stories på Instagram. Benedikte med kvindelandsholdet tagget samt en dannebrogsemoji, og grev Nikolai en enslydende story flankeret af to flag og med teksten:

– Kom så, kvindelandsholdet!

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-31/20230518_jsu0613-1.jpg
Greve Nikolai er flyttet til varmere himmelstrøg.
 Foto: Jesper Sunesen

Bor i Australien

Parret skal bo i Australien fra august til november, hvor tiden skal gå med studier og også med at lære landet at kende.

Det fortæller greven til det hollandske modemagasin Numéro Fashion, hvor han pryder forsiden på det nyeste nummer.

– Det er et eventyr, jeg er spændt på at gå i gang med, og jeg er super spændt over at skulle bo i udlandet igen.

– Valget faldt på Australien, fordi det er så fremmed for en dansker som mig. Jeg har aldrig været så langt væk, og jeg tror, at det tager mere end to ugers ferie at se det hjørne af verden. Derfor vil jeg gerne prøve at bo der, lyder det fra Nikolai.

Sponsoreret indhold