Sport7. februar 2024

Bendtners far bliver væk: Derfor kommer han ikke

Nicklas Bendtners far medvirker ikke i eksfodboldspillerens nye dokumentar, og han skal heller ikke se med, fortæller han
Det er mange år siden, at far og søn havde kontakt. 
Det er mange år siden, at far og søn havde kontakt.
 Foto: Thomas Laursen

Nicklas Bendtner er ikke blevet forsonet med sin far, Thomas Bendtner. Det afslører fodboldspilleren selv i forbindelse med den nærtforestående premiere på den nye dokumentar om fodboldstjernen, hvis liv udenfor kridtstregerne ofte har fyldt i mindst ligeså høj grad.

Faderen var i mange år en kæmpe del af den tidligere landsholdsangribers private og profesionelle liv, men i 2018 afslørede Bendtner, at de to ikke havde talt sammen i fem år.

Thomas Bendtners rolle som rådgiver og agent for sin søn fik en brat slutning, da Nicklas fandt ud af, at faderen "stjal fra mig og udnyttede min situation som professionel fodboldspiller". Det fortæller hovedpersonen selv i Viaplay-dokumentaren "Bendtner", der får premiere den 12. februar på TV3 og streamingtjenesten Viaplay.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-07/sh-855330.jpg
Thomas Bendtner har ikke ønsket at medvirke i dokumentaren.
 Foto: Mikael Rieck

Thomas Bendtner fungerede i starten af 2010'erne som agent og direktør i Nicklas Bendtners smykkevirksomhed "Noble by Bendtner". Men det skulle senere vise sig, at faderen, i stedet for at sælge smykker, havde haft travlt med at stoppe pengene i egen lomme.

Thomas Bendtner medvirker desværre ikke selv i dokumentaren. Til B.T., der har været i telefonisk kontakt med faderen, fortæller han, at han hverken ønsker at kommentere dokumentaren eller se med.

- I og med min far ikke har valgt at deltage i dokumentaren, så vil jeg egentlig bare lade det stå ved det, der er med, uden at snakke så meget mere om det, fortæller Bendtner selv til avisen.

Der er forpremiere på dokumentaren i aften i Dagmar Bio på Vesterbro i København, hvor Thomas Bendtner altså med største sandsynlighed ikke står på gæstelisten.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-07/iojojo.png
Det celebre par har netop smidt over 9 millioner efter en fælles lejlighed i København.
 Foto: Privat

Det gør til gengæld Nicklas Bendtner og med stor sandsynlighed også kæresten Sus Wilkins. De to har for nyligt afsløret, at de har købt lejlighed sammen i hjertet af Vesterbro - langt fra Bendtners idylliske landejendom i Høsterkøb, som fodboldspilleren i 2022 satte til salg for 35 millioner. Huset er stadig ikke solgt.

Det er nu godt 10 år, siden Nicklas Bendtner sidst har talt med sin far.

Sponsoreret indhold