Kendte30. januar 2024

Smider millioner: Sus Wilkins og Nicklas Bendtner køber lejlighed

Sus Wilkins og Nicklas Bendtner smeder, mens jernet er varmt. Kendisparret har smidt over 9 millioner efter en lejlighed i København
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Før romancen mellem Sus Wilkins og Nicklas Bendtner blev bekræftet af de to hovedpersoner, var tv-dejligheden ikke meget for at snakke om sin relation til fodboldflaben.
 Video: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: NU KOMMER NY DOKUMENTAR OM NICKLAS BENDTNER

Efter et længere tilløb med hemmelige rejser og små hints, offentliggjorde Sus Wilkins og Nicklas Bendtner deres forhold i november.

Selv om der gik lidt tid med spekulationer og rygter, før de for alvor stod frem som par, ligger de ikke på den lade side, nu hvor forholdet er officielt.

Der er nærmest ikke en dag, hvor der ikke bliver delt kærlige billeder på de sociale medier.

For nylig skød Sus og Nicklas endda en kampagne sammen for et dansk sportsbrand.

Nu tager powerparret så det hidtil største skridt i deres stadig relativt nye forhold.

Sus Wilkins, Nicklas Bendtner
Nu har Nicklas Bendtner og Sus Wilkins taget et stort skridt i deres forhold
 Foto: Kaspar Wenstrup, Lars H. Laursen

På Instagram har Sus nemlig delt to billeder, som kraftigt indikerer, at hun og Nicklas nu er flyttet sammen i en ny lejlighed.

Her viser skuespilleren en nøgle frem, mens det andet billede viser det yndige par i en tom lejlighed.

Ifølge data fra tinglysningen har Bendtner og Wilkins i december købt en lejlighed i København for 9,5 millioner kroner.

SE og HØR har rakt ud til både Sus Wilkins og Nicklas Bendtner for at få svar på, om de nu er flyttet sammen. De er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Her kan du høre det seneste afsnit af SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", hvor vi har besøg af Vivi Bach, Sarah Dohn og Lucas Buchardt til en snak om "Paradise Hotel"-finalen:

Lejligheden på Vesterbro har hele syv værelser, så Sus og Nicklas har fået masser af plads at boltre sig på.

Det er dog ikke den eneste ejendom, Bendtner ejer. Han har stadig ikke fået solgt den Hørsholm-villa, han og ekskæresten Philine Roepstorff købte i 2020.

Huset blev sat til salg i 2022, men af salgsopstillingen fremgår det altså, at det overdådige hjem stadig ikke har fået ny ejer.

Se opslaget her:

Sponsoreret indhold