X Factor16. marts 2019

"X Factor"-Patrick: Det betyder min tatovering for mig

"X Factor"-Patrick fik i løbet af ugen lavet en tatovering, som seerne fik et glimt af i gårsdagens liveshow

Patrick Smith overraskede alle, da han i går gik videre i "X Factor" uden at ryge i omsang.

De seneste to uger har han nemlig været i omsang, og derfor var det næsten givet, at han ville være den, der måtte pakke sine ting og forlade programmet.

I løbet af aftenens program kunne Patrick også fremvise en ny tatovering, han havde fået lavet i løbet af ugen.

Den forestiller en sort tulipan, hvilket også var navnet på den sang, som Patrick sang i aftenens udgave af "X Factor".

https://imgix.seoghoer.dk/20190315_dm_x_factor_live_3_118.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Patrick viser sin nye tatovering frem. (Foto: Dan Mariegaard)

Efter aftenens liveshow forklarede Patrick til SE og HØR, hvorfor han havde valgt at få lavet tatoveringen.

- Jeg har villet have haft en tatovering i noget tid. Og så Ankerstjerne, imens vi ledte efter numre, der sendte han albummet. Albummet hedder "Sort tulipan", og det var det første nummer jeg hørte. Efter de første par linjer, der kunne jeg bare mærke, at det skulle jeg bare have på min krop resten af mit liv, fortæller Patrick til SE og HØR.

- Sangen handler om, at vi skal leve efter vores inderste værdier hver dag, når vi står op. Hvis vi ikke gør det, så er det det største selvmord, forklarede Patrick yderligere.

Selvom det måske kan virke som lidt af et stunt at få lavet en tatovering og vise den frem i programmet, så afviser Patrick, at det var et mediestunt.

- Den har ikke noget med programmet at gøre. Det var mig selv. Jeg ville have den. Jeg elsker sangen, og det bliver jeg ved med at gøre, uanset om jeg gik videre eller ej, fortæller Patrick.

Selv var Patrick dog ret sikker på, at fredagens udgave af "X Factor" ville byde på endnu en tur i farezonen.

- Da jeg stod der, der var jeg ret overbevist om, at jeg skulle i farezonen, fortalte Patrick efter showet, hvor han altså styrede direkte uden om den farezone, han har været i de seneste to uger.

- Jeg blev sindssygt glad. Det var en lettelse, siger han om det øjeblik, hvor Sofie Linde råbte hans navn op, og det dermed stod klart, at han var klar til næste uges liveshow.

Sponsoreret indhold