Frustreret Blachman: - Det fungerer ikke mellem Ankerstjerne og Patrick

Foto: Dan Mariegaard

Nok en gang var der drama og skænderier mellem dommerne i "X Factor". Da det andet liveshow af sangshowet i går løb over skærmen på TV2, måtte Thomas Blachman sande, at han nu kun har to deltagere tilbage.

Oh Land stod med valget om at sende enten Andrea Brøndsted eller Patrick ud af den bedste sendetid. Og her valgte den 33-årige "X Factor"-debutant noget overraskende at sige farvel til Andrea Brøndsted.

Det faldt naturligvis ikke i god jord hos Thomas Blachman, og da han efter programmet mødte pressen, var den skaldede dommer slet ikke færdig med at rase ud.

- Jeg havde set den komme. Jeg vidste godt, det ville blive en lidt hård dag på arbejde, lød det fra den 55-årige jazz-musiker, som har lavet "X Factor" siden starten af programmet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det var Andrea Brøndsted og Patrcik, som stod i farezonen i gårsdagens udgave af "X Factor" (Foto: Dan Mariegaard)

Udover at han i vanlig overlegen stil hævdede at have forudset udfaldet, så var Blachman ikke helt tilfreds med, at hans deltager røg ud i forhold til Patrick. Samarbejdet mellem den unge spillemand og hans mentor Ankerstjerne får nemlig ikke Blachman til at klappe i hænderne.

- Det handler om at honorere det samarbejde med dem, man nu en gang har. Og her kan jeg så afsløre, at det ikke fungerer mellem Ankerstjerne og Patrick. Det gør det sgu ikke, konstaterede Blachman knastørt over for SE og HØR.

Den altid åbenmundede dommer var dog så stor i slaget, at han godt kunne ønske Patrick tillykke, da kameraerne slukkede. Men han kom samtidig med en lille advarsel.

Se Blachman lange ud efter Ankerstjerne og Patrick:

Artiklen fortsætter under videoen...

- Jeg tror ikke, det er sjovt at stå der tredje gang. Men han er jo en trubadur, og han kan jo spille på sit instrument og formidle noget, men et musikalsk samarbejde vil jeg ikke kalde det, sagde Thomas Blachman.

Kvinden med det store ansvar var i går Oh Land. Over for SE og HØR forsvarer hun sin beslutning om at smide Andrea Brøndsted ud. Hun afviser dog, at det handlede om at få hævn over Thomas Blachman, som sendte hendes gruppe, Dr. Rolf og Kanylerne, ud i sidste uge.

- Overhovedet ikke. På den måde er jeg slet ikke partisk, slog musikeren med det borgerlige navn Nanna Øland fast.

Alt handler for hende om, hvorvidt hun kan mærke deltageren på scenen. Og på baggrund af det parameter trak Patrick altså det længste strå, da han som "save me song" noget alternativt sang "Quangs Sang" fra Anders Matthesens kultfilm "Terkel i Knibe".

- Forskellen for mit vedkommende mellem Andrea og Patrick er, at jeg kan mærke Patrick. Og med Andrea beundrer jeg det, som Thomas gør med hende som producer og iscenesætter, men jeg kan ikke mærke hende, begrunder Oh Land sit svære valg.

Der er lagt op til endnu mere spænding og drama i denne sæson af "X Factor". Hvis du var i tvivl, så udspiller det sig hver fredag klokken 20.00 på TV2.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close