Ekspert om "X Factor"-Patrick: Nu må det være slut

Patrick har været i farezonen to gange.

Patrick har været i farezonen to gange.

(Foto: Dan Mariegaard)

Patrick har haft en ualmindelig svær start på "X Factor", hvor han er endt i farezonen to gange ud af to mulige. 

I sidste uge måtte Andrea forlade showet, og Patrick kunne ånde lettet op, efter han havde sunget en fortolkning af Anders Matthesens "Quang".

Men Patrick skal hive en vild kanin op af hatten, hvis han skal gøre sig forhåbninger om videre avancement i "X Factor".

Det mener Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil.

”Vi var noget overraskede over, Patrick gik videre, da det er yderst sjældent, at nogen har overlevet Farezonen hele to gange, så statistikken siger, at nu må det være det slut, medmindre han da præsterer så godt, at seerne stemmer ham direkte videre og dermed udenom Farezonen,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Især Patricks sangvalg bliver ekstra vigtigt for den unge stjerne, hvis han skal have en lille chance for at overleve til i næste uge.

”Det store spørgsmål bliver, om hans sangvalg kommer til at passe bedre til ham, end vi har set de sidste to uger. Her har hans sang til farezonen været mere velvalgt, end hans sang til showet. Vi tror dog ikke på, at han holder en uge ekstra, og derfor giver vi odds 1,33 på, at han ryger ud, hvilket svarer til 70 % sandsynlighed,” fortæller Peter Emmike Rasmussen

"X Factor" bliver sendt på TV2 i aften klokken 20.00.

Se et interview med Maria og Bea nedenunder: 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close