X Factor9. marts 2019

Ankerstjerne om knækket Patrick: - Han skulle samles helt op

Selv om det har været en hård uge for ”X Factor”-deltager Patrick, fastholder hans mentor Ankerstjerne, at det ikke er synd for Patrick, at han er havnet i farezonen i de to første liveshows
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ankerstjern.jpg
 (Foto: SE og HØR)

For anden gang måtte Patrick fredag aften sande, at han skulle kæmpe ekstra meget for at gå videre i det populære talentprogram.

Endnu engang havnede den unge sanger nemlig i farezonen, og for anden gang klarede han lige med nød og næppe frisag.

Bagefter afslørede Ankerstjerne, at det har været en umådelig hård uge for Patrick, efter han i sidste uge nærved måtte sige farvel til sin plads i ”X Factor”.

[node:aller-poll]

- Det var en barsk uge for Patrick. Det gjorde fandeme ondt på ham at komme i farezonen sidst, fortalte Ankerstjerne til SE og HØR, efter programmet var løbet over skærmen i går aftes.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/patrick_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Patrick på scenen i "X Factor" fredag den 8. marts 2019. Foto: Dan Mariegaard

Ankerstjerne slog dog på samme tid fast, at det er okay, at det er hårdt at være ”X Factor”-deltager.

- Det må gerne gøre ondt altså. Det er jo også en del af det, vi skal her. Det er ikke nemt. Det håber jeg også, folk forstår. Man stiller sig sgu frem foran hele landet og siger ”Hva’ med mig? Er jeg god nok? Kan I li’ mig? Så hvis man får et nej, gør det satme ondt, forklarede Ankerstjerne og tilføjede:

- Så derfor skulle vi samle en mand op fra helt under gulvbrædderne. Så bare det at han kom igennem nu, det synes jeg er en kæmpe bedrift.

Patrick så dog stadig knækket ud, da han ankom til presserummet efter ”X Factor”-showet, selv om han havde sikret sig en billet videre endnu engang.

Man skal dog ikke have ondt af ham, forklarede Ankerstjerne til SE og HØR:

- Det er ikke synd for ham. Det er bestemt ikke synd for ham, for han er her stadigvæk. Og han får lov til at få taletiden. For sådan en som Patrick er det budskabet, der er altafgørende. Så tager man sgu de hug og de hårde nætter.

Du kan se interviewet med Ankerstjerne herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold