X Factor4. februar 2022

”X Factor”-anmeldelse: Vanvittig udmelding fra Kwamie Liv – nu træder hun i karakter

Hvem havde troet, at den lidt stille pige i klassen pludselig ville vende op og ned på deltagerfordelingen lige inden den eftertragtede bootcamp? Jep – ingen!
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er vist næppe tvivl om, at den nye dommer, sangerinde Kwamie Liv, blev målt og vejet allerede fra første audition. For hvordan ville hun mon gå til opgaven?

Det kan nemlig muligvis være vanskeligt at finde sin rette hylde, når man bliver placeret mellem den garvede dommer, Thomas Blachman, og dj Martin Jensen.

Og særligt, når sidstnævnte på sin vis har overtaget ”X Factor”-chefens plads, når det kommer til hårdhed. En smule forvirrende med al den forandring.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kwamie_liv_-_anmeldelse.jpg
 (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Endelig trådte Kwamie Liv i karakter. Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Det sidste skud på dommer-stammen lagde da også lidt forsigtigt fra start, da de efterhånden lidt trivielle auditions skulle afvikles. Ganske rundhåndet uddelte Kwamie Liv nemlig søde ord og gode råd til de håbefulde sangtalenter, der alle havde samlet mod til at stille sig frem på det store, fede kryds.

For Kwamie var virkelig sød. Og hvis ikke de håbefulde, og sommetider ganske tvivlsomme, deltagere havde en eneste tone i livet, så havde de stensikkert ”noget andet”, som de kunne berige det populære talentshow med.

Og måske var det også derfor, at den nye ”X Factor”-dommer på diverse sociale medier blandt andet blev beskyldt for at være ”psykolog-agtig” i sin tilgang til deltagerne, når hun skulle give feedback.

Den ægte Kwamie Liv?

Men nu er det, som om Kwamie Liv, i denne omgang "6 Chair Challenge", træder lidt mere i karakter. Eller i hvert fald som minimum er fuldt ud bevidst om, at hun, i modsæting til Blachman, laver fjernsyn – og at seerne naturligvis skal have én på underholdnings-opleveren, når de tænder for TV 2 i bedste sendetid fredag aften.

Eller også er det i virkeligheden bare først nu, at sangerinden har kunne vise hele sit sande jeg. Det vil tiden vise.

Indtil nu har ”6 Chair Challenge”-programmerne nemlig været lige så forudsigelige som en vilkårlig romantisk komedie med Hugh Grant i hovedrollen. Måske lige med undtagelse af Martin Jensens sing-off mellem to af sine deltagere for et par uger tilbage, hvor dj’en, for at være helt fair, i den grad også trådte i karakter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/x_factor-dommerne_-_lasse_lagoni_-_tv_2_-_.jpg
 (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

De tre dommere har siden de famøse auditions ikke lagt skjul på, at niveauet blandt deltagerne er tårnhøjt denne sæson. Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Kwamie Liv har nemlig blandt andet travlt med i høj grad at inddrage publikum, der i vilden sky blander sig med ”SKIIIIFT!” og ”STOOOOL!”, hver gang deltagerne er færdige med deres optræden.

Og hun overraskede da også, da hun denne fredag, hvor hun med sine ”X Factor”-deltagere selvsagt var i centrum, pludselig proklamerede, at hun ønskede at få duoen Lorenzo & Charlo tilbage i programmet – og således med på sit hold af deltagere.

Når nu ”X Factor”-veteranen Thomas Blachman umiddelbart lader til at være blevet mere end blot almindeligt støvet, sammenlignet med tidligere sæsoner, så lad os håbe, at Kwamie Liv, sammen med sin dj-sidemakker, også fremadrettet vil forsøge at sikre et højere underholdsniveau ved at overraske deltagere og seere i både den kommende bootcamp og liveshows. Yes – små skridt.

Sponsoreret indhold