X Factor22. januar 2022

Martin Jensen taler ud: Derfor er jeg så hård

Piben har fået en anden lyd hos Martin Jensen i denne sæson af "X Factor". Stjerne-DJ'en er blevet markant hårdere end sidste år, og det er med fuldt overlæg, fortæller han i et interview med SE og HØR
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du er ikke alene, hvis du synes, at Martin Jensen har skruet op for den hårde og kontante tone i denne sæson af "X Factor".

For det har han. Det indrømmer stjerne-DJ'en selv i et stort interview med SE og HØR over telefonen, mens han sidder på skiferie i de franske alper.

Den 30-årige jyde har taget et aktivt valg om at skifte stil efter sin første sæson bag dommerbordet, som både på de musikalske- og tv-mæssige præstationer blev modtaget relativt lunkent.

- Jeg skulle finde min plads sidste år og finde ud af, hvad jeg kunne tillade mig. Det her er mere måden, jeg arbejder på i mit eget brand og i min egen musikvirksomhed, forklarer Martin og fortsætter:

- Jeg vil sige, at jeg er mere realistik i år, end jeg er kynisk. Det kan godt se hårdt ud, og jeg modtager da også en masse beskeder om, hvorfor jeg er sådan et ondt menneske.

Netop modtagelsen blandt seerne er Martin godt klar over. Han ved godt, at han på en måde fremstår mere kynisk i år, men det gør ham ikke noget.

- De kære mennesker, som sidder derude og synes, at jeg er kynisk og et ondt menneske, de kender bare ikke noget til musikindustrien. Der er så mange, der gerne vil, og der er så få pladser. Derfor skal man skille fårene fra bukkene, slår han fast.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_hjp5803.jpg
 Foto: Hanne Juul

Martin Jensen har i år valgt en helt anden dommerstil i forhold til sidste år (Foto: Hanne Juul)

Har forvandlet Blachman

Positionen som dommerbordet hårde hund har ellers altid tilhørt Thomas Blachman. Han er blevet overraskende blød, og det tager Martin gerne æren for.

- Jeg ved ikke, hvad han laver. Hvis man skal prøve at finde noget positivt i hans tale til Zulu Awards, så sagde han jo, at jeg har gjort ham blød og vist ham, hvor sødt et menneske han også kan være, griner Martin og fortsætter:

- Det kan godt være, han er glad for, at der er kommet en, der kan være den hårde, så han kan slappe lidt af.

Men den ledige plads som "den hårde dommer" tager Martin gerne. For han er gået forandret ind til denne sæsomn af "X Factor".

- Når man siger ja til ”X Factor”, siger man ja 100 procent. Jeg er med i år, fordi vi skal prøve at skubbe nogle grænsere og få det her til at gå op i en højere enhed. Så det her nusse-pusseri, som der blev kørt fra land sidste år, det kører vi ikke i år.

Hvad vil det sige?

- Sidste år var der mange, der fik det lidt for let, som måske skulle have haft et hårdt spark i den rigtige retning, slutter Martin af.

Sponsoreret indhold