X Factor31. marts 2018

Ærlig Sofie Linde: - Jeg er ikke bange for at se dum ud

”X Factors” skønne og sympatiske vært Sofie Linde er ikke bange for at vise sine ærlige sider frem, og hun gør en dyd ud af at vise sit sande jeg og ikke pakke det ind bag en facade. Hun håber, at hendes egen datter kommer til at hvile ligeså meget i sig selv, som ”X Factor”-værtinden gør. Se hele interviewet her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofie_linde_1.jpg
 (Foto: SE og HØR)

”X Factor”-værtinden Sofie Linde, 28, gør en dyd ud af være sig selv.

Om det så er med grimt morgenhår eller uden makeup, er Sofie Linde ikke bange for at vise sig frem på de sociale medier, og hun gør en dyd ud af ikke at bære nogen facade.

- Jeg er ikke bange for at se anderledes ud, og jeg er ikke bange for at skille mig ud eller se dum ud. Jeg elsker humor, og jeg elsker selvironi. Så det dyrker jeg. Og hvis det er et forbillede for nogen, så er jeg glad, fortæller skønne og sympatiske Sofie Linde til SE og HØR.

Se hele interviewet nederst i artiklen.

- Jeg har også været teenagepige som alle andre. Men på et eller andet tidspunkt slutter man fred med, hvordan man ser ud. Jeg kan se i medierne, at sådan er det ikke for alle. Det er en sindssyg hård kamp. Jeg er glad for og stolt over, at jeg hvert fald godt tør gå forrest i den kamp mod selvhadet, fortæller hun videre.

Sofie Linde opdaterer ofte sine sociale medier med sjove og ærlige billeder af sig selv, ægtemanden Joakim Ingversen, 30, og deres skønne lille datter Trine, der kom til verden tidligere på året.

Sofie Linde fortæller, at hun deler alle slags billeder af sig selv – både dem, hvor hun er pæn og dem, hvor hun er mindre pæn.

- Jeg lægger også billeder op af mig selv, hvor jeg synes, jeg er pæn. Det er også en del af at elske sig selv. Det betyder ikke, at man altid skal have dobbelthage og vinke med sine mormorarme, fortæller Sofie Linde i interviewet og tilføjer:

- Jeg er godt klar over, at nogen kan føle et enormt pres over de sociale medier, og det er den triste sideeffekt ved det. Og vi skal jo alle vokse ind i den nye tidsalder sammen. Personligt har jeg ikke noget imod at se dum ud.

Sofie Linde fødte tidligere på året datteren Trine, og hun håber, at datteren vokser op og bliver ligeså hvilende i sig selv som sin mor.

- Hun er generation 2018, og det lyder jo fuldstændig vanvittig. Hun kommer til at vokse op med sociale medier, og det håber jeg kommer til at give mere ro omkring det, at det ligesom altid har været der, og at det ikke er et pres, der lige pludselig kommer ind fra højre. Jeg vil gøre alt for, at min datter kommer til at hvile i sig selv, og at hun bliver glad for den krop, der nu er blevet tildelt hende. Og hvis jeg kan være et forbillede i den forbindelse, så er jeg kun glad, fortæller skønne Sofie Linde.

Se hele interviewet med hende herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold