Nyheder27. marts 2018

Sofie Linde viser nuttede lille Trine frem

Svært at afgøre om Sofie Linde eller datteren er mest populær
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofie-linde-trine-27032018.jpg
 Foto: All Over Press

Sofie Linde, farmand Joakim Ingversen og resten af X Factor-Danmark måtte vente længe på parrets lille datter, Trine, der blev født i februar.

Den lille bebs havde det så godt inde i Sofie Lindes mave, at hun først kom ud kort før X Factors liveshows skulle begynde, så Danmarks Radio måtte aktivere 'plan B' og sætte en reserve ind som vært, mens Sofie Linde fik lov at nyde mor-rollen nogle uger, inden hun skulle på scenen i den sidste omgang X Factor i DR-Byen.

Heldigvis kom værtsrollen i de bedste hænder, og det blev i familien, da Joakim Ingversen tog over i de første to liveshows, mens Sofie Linde blev hjemme med Trine.

Men fra fredag den 9. marts var Sofie Linde igen tilbage i værtsrollen, mens Joakim Ingversen røg tilbage i sin vante rolle som vært på 'Ultra factor' der sendes i pausen i X Factor og umiddelbart efter det meget populære underholdningsprogram.

Imens bliver lille Trine passet af en babysitter, der sørger for at den få uger gamle baby ikke mangler noget, mens mor og far passer deres arbejde i Danmarks Radio.

Der er endnu ikke taget officielle billeder af Trine, så hvis hun er med i DR-Byen fredag aften er hun godt gemt væk fra fotografernes kameralinser.

Vi har måttet nøjes med fotos af det lille vidunder på Sofie Lindes Instagramprofil.

Der blev lagt et foto ud af den lille pige kort efter fødslen, og en video med den lille pige med en sut i munden trak mere end en halv million visninger.

I dag lagde Sofie Linde endnu et billede op af den lille guldklump.

Og spørgsmålet er, om Sofie Linde har fået en Instagram-konkurrent i sin lille, søde datter.

I hvert fald har billedet af smilende Trine med en lille klat spyt mellem læberne fået mere end 52.000 likes på bare fire timer.

- Advarsel: Babyspam - men se lige hvor sød hun er, skriver Sofie Linde til billedet.

Og hun er også meget nuttet, den lille datter af de populære forældre.

- Skønne , skønne unge . Klart med de skønne forældre, skriver en.

- Skruk alert!!!, skriver en anden, der er klar til at blive mor.

- Der er ikke noget der hedder babyspam! Man kan aldrig få for meget baby, skriver en tredje.

Flere end 500 har allerede skrevet søde ting om lille Trine på Sofies profil.

Sofie Linde: - Sådan fandt vi sammen

Sofie Linde og Joakim Ingversen stod frem som kærester i september 2015.

Til 'Alt for damerne' fortalte Sofie Linde, hvordan de blev et par. - Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før, sagde hun til magasinet. De afslørede i februar 2017, at de havde forlovet sig. Sofie Linde fortalte dengang til Anders Breinholt foran rullende kameraer i "Natholdet" på TV2, hvordan Joakim friede til hende. - Det var faktisk rigtig sødt og klassisk. Han (Joakim Inversen, red.) var på knæ, og han havde spurgt min far inden, sagde Sofie Linde i det populære tv-program. I august sidste år afslørede de, at de skulle være forældre ved at dele et billede på deres respektive Instagram-profiler, hvor de står under et trafikskilt med teksten "Børn på vej". - Rettelse: BARN på vej. Det er ikke kun sovs, der gemmer sig under mit tøj for tiden. Vi skal være forældre - boom, skrev Sofie Linde til fotoet. Parret boede dengang sammen i en lejlighed på Østerbro sammen med hunden Kim. Og med fødslen af lille Trine har parret efterhånden 'hele pakken'. Den populære video med lille Trine tåler et gensyn, og du kan se den herunder:

Sponsoreret indhold