X Factor9. marts 2018

Blachmans dilemma: To grupper kom i omsang

Det kan nu blive sidste aften i X Factor for to af Blachmans deltagere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/xf3.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Tredje liveshow i X Factor er i fuld gang, og det kan nu blive sidste aften for Anne Mette og Tomas eller Sol og Christian.

Seerne har givet deres stemmer, og det er derfor formentlig op til Blachman selv, hvem af hans deltagere der skal have lov til at fortsætte i programmet.

Det gik ellers lige så godt for Thomas Blachman, der indtil nu har haft alle sine tre grupper i programmet, mens Remee og Sanne hver har mistet et holdmedlem og derfor har to deltagere hver tilbage.

I sidste uge var det Anne Mette og Tomas, der røg i farezonen sammen med Oliver, som altså måtte sige farvel, efter Remee sendte ham hjem.

Remee begrundede blandt andet sit valg med, at 15-årige Oliver allerede havde stået i farezonen, og det så ud til at tage hårdt på ham.

Efter i aften er der stadig seks livedeltagere tilbage i X Factor, som de næste fire uger skal kæmpe om titlen som årets vinder af X Factor.

Sofie Linde er tilbage som vært for X Factor for første gang i aften i dette års liveshow, efter hun blev mor for første gang for tre uger siden.

De første to fredage overtog hendes mand Joakim Ingversen jobbet som vært, mens Sofie var hjemme med parrets datter Trine.

Nu er Joakim tilbage i sit job som vært på Ultra Factor, og Sofie og Joakim har en fuldtidsbarnepige med, som passer Trine bag scenen, mens mor og far arbejder.

Se billeder af dette års livedeltagere herunder:

X Factor livedeltagere 2018

Sponsoreret indhold