Inden X Factor i aften: Det ser sort ud for Sanne og de unge

I aften går X Factor-deltagerne på scenen til tredje liveshow i 11. og sidste sæson af det populære program på DR1.

Blachman har stadig sine tre grupper i behold, mens Remee og Sanne har mistet en deltager hver.

Men det ser ifølge Danske Spil lidt sort ud for Sanne, der ikke har nogle deltagere i bookmakernes top tre over, hvem der vinder X Factor i år.

Place on Earth, Rasmus og Jamie Talbot er Danske Spils vinder-favoritter. Spil på "X Factor" her(sponsoreret link)  

- Det vil være lidt overraskende for os, hvis en ung går hen og vinder X Factor i år. Vita, synes vi stadig, mangler en lille smule, så hun er rykket ned på fjerdepladsen. Sigmund, synes vi heller ikke, er helt, hvor han skal være i forhold til at kunne true Rasmus og Jamie. Og for den sags skyld Place on Earth, lyder det fra Danske Spils oddssætter Peter Rasmussen.
 
Men det har ikke kun noget med deltagerne at gøre, men derimod også hvilken dommer de har bag sig.
 
- Sanne Salomonsen, det er første gang, hun er med. Hun er helt sikker en dygtig kunstner, men det er måske sværere for hende at levere en X Factor-vinder, end det måske er for Remee, fortæller Peter Rasmussen.

De Voksne-kategorien er Danske Spils bud på den kategori, der vinder "X Factor". Spil på "X Factor her. (sponsoreret link)

I aften ser det ud til, at det bliver sidste aften i X Factor for Anne Mette og Tomas, der var i farezonen i sidste uge, da Oliver røg ud.

- Med det høje niveau der er i "X Factor" i denne her sæson, så har jeg svært ved at se, at de ikke kommer i farezonen. Og står de i farezonen, så kan jeg simpelthen ikke forestille mig andet, end at de bliver stemt hjem, vurderer oddssætter Peter Rasmussen.

Sammen med Anne Mette & Tomas skyder Danske Spils på, at Sol & Christian og ender i farezonen i morgen. Spil på "X Factor her. (sponsoreret link)

Se hele interviewet med Peter Rasmussen over artiklen.

Se dette års livedeltagere i galleriet herunder: 

X Factor livedeltagere 2018

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close