X Factor 18. august 2019

Akut indlagt på Hvidovre Hospital: Sigmund tog for meget medicin

”X Factor”-sangeren Sigmund blev lørdag midnat akut indlagt på Hvidovre Hospital, fordi han har taget for meget smertestillende medicin. Sigmund er stadig indlagt, men regner med at blive udskrevet senere i aften
(Foto: Aller Media)

"X Factor"-stjernen Sigmund Trondheim befinder sig lige nu i en hospitalsseng på Hvidovre Hospital, efter han i nat blev indlagt

Sangeren havde taget for meget smertestillende medicin.

Den 24-årige sanger er dog i bedring og fortæller til SE og HØR, at han regner med at blive udskrevet sent i aften.

'

For fem dage siden fik Sigmund opereret en visdomstand ud, og det var i forbindelse med det indgreb, at han endte med at tage alt for meget medicin:

Artiklen fortsætter under billedet...

Sigmund på Hvidovre Hospital. Foto: Instagram

- Jeg havde fået en recept på noget bestemt smertestillende, som jeg måtte tage højst fire gange om dagen. Men hvad jeg ikke vidste var, at jeg ikke måtte tage panodil oveni, men det gjorde jeg. Så jeg havde taget både det receptpligtige OG en masse panodiler, fortæller Sigmund til SE og HØR.

Planen var egentlig, at han skulle til Pride, og han håbede, at han med hjælp fra pillerne kunne holde de stærke smerter i ave. Men det kunne han ikke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lørdag blev smerterne så voldsomme, at han endte med at kontakte vagtlægen. Vagtlægen var dog mere bekymret for den mængde smertestillende, som Sigmund havde taget.

Og det var, da ”X Factor”-sangeren remsede sit pilleforbrug op, at lægen bad ham komme på Hvidovre Hospital med det samme.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sigmund har ligget med drop i over et halvt døgn. Foto: Instagram

- Da jeg kom herind, blev jeg sendt fra den ene afdeling til den anden, og nu ligger jeg altså her stadig. Jeg har fået drop siden i går med noget væske, der vist neutraliserer alt det smertestillende, fortæller Sigmund, der dog stadig er en smule overrasket over, at han havde taget for meget medicin. Han nåede hvert fald ikke at mærke, at han havde taget for meget.

- Jeg kunne slet ikke mærke, at jeg havde taget meget smertestillende. Jeg synes kun, jeg kunne mærke, at det ikke rigtig virkede, hvilket jo er mærkeligt. Smerterne gik ikke rigtig væk, og det var også derfor, jeg ringede til vagtlægen, forklarer Sigmund.

Han havde glædet sig ualmindelig meget til årets Pride, så det ærgrer ham ekstra meget, at han nu er bundet til en sygeseng:

-  Jeg keder mig virkelig og sidder bare og spiser pind-is, fortæller ”X Factor”-sangeren, inden han dog med et smil tilføjer:

- Det går overraskende godt. Jeg har ingen smerter lige nu, så det er fantastisk. Jeg har fået en masse ordentlig smertestillende.

 

Sponsoreret indhold