Sigmund har mistet sin mødom

Sigmund deltog i \

Sigmund deltog i "X Factor" tilbage i 2018.

Foto: Thomas Laursen

Sigmund Trondheim, der var med i "X Factor" i 2018, har altid været åben og ærlig om sin seksualitet og det faktum, at han stadig var jomfru.

Men det sidste er nu et overstået kapitel. Det skriver BT

- Jeg tænkte: Nu vil jeg have "popped the cherry". Skal jeg være en ensom kattedame, eller skal jeg være en voksen mand, der lever sit liv fuldt ud?, fortæller Sigmund i det nyeste afsnit af "Tinder Tirsdag".

Fyren som Sigmund mistede sin mødom til, var en han mødte på knaldeappen Grindr, hvor homo- og biseksuelle mænd kan finde andre mænd til sex. 

- Det var en fantastisk oplevelse. Han var en god person, der tog hensyn og var blid. Jeg ville ikke have noget imod at mødes med ham igen, fortæller Sigmund yderligere i "Tinder Tirsdag".

Efter han har mistet sin mødom, er han klar på mere fra samme skuffe. 

- Jeg føler nu, at jeg er fri og på den anden side. Nu vil jeg udforske det endnu mere, finde ud af, hvad jeg kan lide, og have en fest, fortæller han.

Drømmefyren er en nice, moden, ældre, smuk og dejlig mand. 

Du kan se "Tinder Tirsdag" herunder og høre Sigmund fortælle mere

Det var i efteråret af Sigmund afslørede, at han stadig var jomfru. 

Det gjorde han i et interview med Ekstra Bladet. 

- Jamen generelt er det bare vigtigt at bruge beskyttelse! Især i Danmark - vi lever i nordisk vikingekultur, hvor vi er sex-obsessed og måske skulle vi lige stop and breath sometimes. Vi er jo også dem, der drikker mest, så det siger måske også lidt hvorfor. Take a chill pill, connect with people. Jeg er 23 år og jomfru, og det er jeg stolt af, sagde Sigmund dengang til Ekstra Bladet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close