Sønnen fylder snart 3 år: Sarah Louise ammer stadig

Sarah Louise Christiansen.

Sarah Louise Christiansen.

Foto: Aller Media

Sarah Louise Christiansens søn Arthur fylder snart tre år, men det er ikke ens betydende med, at hun er færdig med at amme ham.

Det fortæller hun om i et nyt blogindlæg.

Det har dog ikke været noget, som Sarah Louise har gjort kontinuerligt. Det kommer lidt i perioder, når sønnen har lyst til det.

- Lige for tiden er det faktisk næsten en daglige ting, når han kommer hjem fra vuggestue, så kravler han helt ind til mig og vil gerne ammes. Det er ikke noget der tager lang tid. Han ligger der og ammer i cirka 10 minutter, imens jeg nusser ham og vi kigger hinanden i øjnene, fortæller Sarah Louise i blogindlægget

Hun fortæller samtidig, at hun ikke føler, at det er underligt, at hun stadig ammer sønnen.

Det er mere den måde, som omverdenen kigger på langtidsamning, der får hende til at føle skam.

- Jeg synes slet ikke at det føles mærkeligt eller forkert, når jeg ammer min næsten tre-årige dreng. Det jeg synes føles mærkeligt, det er den skam, jeg føler i forhold til at dele det her med omverdenen, fortæller Sarah Louise i blogindlægget.

Hun føler heller ikke, at det vil give mening at afvise sønnen, når han gerne vil amme. Selvom hun godt mener, at hun kunne give ham tryghed på en anden måde. 

- Ja, jeg kunne sikkert godt bare afvise ham og vise ham en anden måde at finde den samme tryghed på, eksempel ved bare at sidde og kramme med ham. Men hvorfor skulle jeg det. Jeg ved jo at dette kun er en fase og hvis det er det der gør ham glad, så har jeg ikke noget imod det, skriver Sarah Louise på bloggen

På bloggen fortæller Sarah Louise også, at det har taget hende et stykke tid at komme dertil, hvor hun turde at fortælle offentligt, at hun stadig ammer sønnen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close