Forsidefruer22. marts 2019

Janni Ree: Sarah Louise mobbede os andre

I går havde femte sæson af "Forsidefruer" premiere på TV3
https://imgix.seoghoer.dk/forsidefruer_2.jpg
 (Foto: TV3)

Femte sæson af "Forsidefruer" er som bekendt uden Sarah Louise Christiansen, der valgte at sige stop, da forrige sæson var slut.

Efter gårsdagens afsnit af "Forsidefruer" kommenterede Janni og Amalie Sarah Louises exit. Det gjorde de i Viafree-programmet "Fruerne uden filter".

Her svarede de to fruer nemlig på spørgsmål fra seerne, og der var en der ville vide, hvorfor de andre fruer havde mobbet Sarah Louise ud af programmet.

Den udlægning af Sarah Louises exit var Janni og Amalie dog ikke med på.

– Jeg synes ikke, at Sarah blev mobbet ud. Tværtimod, absolut ikke, svarer Amalie på spørgsmålet, og bliver hurtigt suppleret af veninden Janni:

- Det er hende, der har mobbet os andre ud og givet os dårlig mave, og vi har simpelthen ikke turdet møde op på arbejde, fordi man aldrig har vidst, hvem hun nu var i konflikt med, og hvem hun får involveret, lyder det fra Janni.

I spørgsmålet bliver Janni også skudt i skoene, at det er hende, der er med til at støbe kuglerne til de konflikter, der har været i programmet.

Det vil hun dog ikke have siddende på sig.

- Der er ingen tvivl om, at Sarah Louise har haft en konflikt med os alle sammen, og hun har støbt kuglerne hver gang, og der har sjovt nok, efter hun er ude, har der været god stemning, fortæller Janni.

Efter Sarah Louise har forladt "Forsidefruer", er hun blevet byttet ud med makeupguruen Karina von d'Ahe.

Karinas første møde med de andre forsidefruer kunne man opleve i går aftes, da der var premiere på "Forsidefruer".

Sarah Louise har selv været tavs om programmet, siden hun forlod det i efteråret.

Sponsoreret indhold