Sarah Louise langer ud efter "Forsidefruer"

Sarah Louise Christiansen.

Sarah Louise Christiansen.

Foto: Kaspar Wenstrup

Sarah Louise Christiansen er langt fra imponeret over, at Janni Ree og Amalie Szigethy i et afsnit af "Fruer uden Filter" fortalte, at hun havde mobbet de andre fruer. 

Nu langer hun ud efter fruerne og programmet på sin blog

Det er overskriften "Sarah Louise mobbede os andre", der har fået den tidligere forsidefrue til tasterne. 

- Da jeg så overskriften, kunne jeg mærke den samme stress som under optagelserne. Følelsen af at være fanget i en situation med mennesker uden en ægte virkelighedssans, pli, respekt og grænser. Mennesker som gang på gang slipper afsted med, hvad som helst ved at fjoge sig ud af det, skriver Sarah Louise på sin blog

Hun mener, at de andre forsidefruer har haft travlt med at svine hende til. Og det selvom, det er lang tid siden, at de sidst optog sammen. 

- Jeg har generelt ikke haft meget at sige til at disse mennesker nærmest som besat, har haft travlt med at svine mig til, da det er lidt ligesom at diskutere med en 2-årig. Jeg kan dog undre mig over, at de her 1 år senere stadig har behov for tale om mig på TV og at TV3 stadig malker den, skriver Sarah Louise på bloggen

Sarah Louise mener også, at programmet har rykket sig, siden hun selv var med. Men ikke til det bedre. 

- Der er sket ting bag scenen og jeg har set ting jeg ikke kan stå inde for, og derfor har jeg trukket mig fra et program som udgangspunkt skulle handle om at være mødre og karriekvinder- et rart og sjovt program og nu er det bare blevet ren mylderbæ, skriver Sarah Louise på bloggen.

Det var Janni Rees kommentarer i sidste uge, der har fået Sarah Louise til tasterne. I "Fruer uden Filter".

Her blev Amalie og Janni spurgt af en seer, om de følte, at de havde mobbet Sarah Louise ud. 

– Jeg synes ikke, at Sarah blev mobbet ud. Tværtimod, absolut ikke, svarede Amalie på spørgsmålet, og blev hurtigt suppleret af veninden Janni:

- Det er hende, der har mobbet os andre ud og givet os dårlig mave, og vi har simpelthen ikke turdet møde op på arbejde, fordi man aldrig har vidst, hvem hun nu var i konflikt med, og hvem hun får involveret, lød det fra Janni.

Den nye sæson af "Forsidefruer" bliver sendt klokken 21.00 hver torsdag på TV3. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close