Sarah Louise: Min sexlyst er steget ret kraftigt

Foto: Aller Media

Sarah Louise er ikke bleg for at dele intime ting på sin blog, og nu har den tidligere "Forsidefruer"-babe gjort det igen. Denne gang handler det om hendes sexlyst, som er steget meget kraftigt i løbet af det seneste år. Det skriver hun i et blogindlæg.

- det seneste års tid er der sket et eller andet med min krop. Jeg ved simpelthen ikke, hvad der er sket, om det er hormonelle forandringer, men min glæde ved sex og min lyst til sex er steget ret kraftigt, skriver Sarah Louise. 

Den 35-årige babe kan faktisk nærmest ikke kende sig selv, som tingene er lige nu, og hun mener selv, at hun har fået en bedre forståelse af mænd. 

- Nej, det betyder ikke, at jeg pludselig deler ud vidt og bred. Jeg er faktisk ret nærrig lige på det område, og jeg hverken dater eller ser nogen pt., men jeg kan nærmest ikke kende mig selv. Jeg synes nærmest, at det er irriterende, da det nogle gange forstyrrer mine tanker, og hvis det er sådan her mænd har det hele tiden, så forstår jeg måske mænd bedre nu end nogensinde før, skriver hun. 

På trods af, at Sarah Louise åbner op omkring sin sexlyst, så sætter hun en stor tyk streg under, at hun ikke har lyst til, at hendes mandlige følgere skal sende nøgenbilleder.

Læs resten af blogindlægget her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close