Reality 25. april 2019

Slut! Fie Laursen og Frederik er gået fra hinanden

I lidt over to måneder nåede realitystjernen Fie Laursen at være kærester med "Ex on the beach"-deltageren Frederik Skovbjerg. De to går nemlig fra hinanden, skriver den 22-årige blogger på Instagram
Foto: Kaspar Wenstrup

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg er gået fra hinanden. Det skriver den 22-årige realitystjerne på sin Instagram-profil.

Parret fandt sammen, efter de begge deltog i realityprogrammet "Ex on the beach". Her faldt de for hinanden nærmest med det samme.

Fie og Frederik har da også nået både at flytte sammen og købe bil og hund på de lidt over to måneder, de har været kærester. Men lykken varede altså ikke evigt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Frederik og jeg er gået fra hinanden, som kærester. Frederik tog en beslutning om at slå op, jeg var uenig men blev enig, da jeg skabte selvindsigt. Det er ikke med kold luft, men selvfølgelig to knuste hjerter. Jeg troede at jeg var klar til at indgå et forhold, men med et voldeligt forhold og traumer i rygsækken, har det været en stor udfordring for mig at være en god kæreste, med overskud og tillid. Frederik er den bedste mand - og jeg har aldrig haft så god en kæreste før, men jeg er også voksen nok til at se at han ikke skal tage min kamp - så derfor har jeg valgt at tage den, men med ham som min bedsteven, ved min side. Jeg har søgt psykiatrisk hjælp - og går til psykolog, hvor jeg får hjælp til at komme videre fra min fortid. Min hverdag fungere normalt, men ikke når jeg har en kæreste. Lejligheden er opsagt, jeg har søgt om en ny lejlighed - og i de sidste 3 måneder vi har lejligheden bor vi her sammen, som venner. Jeg vil stadig være en del af klaras liv, som før. Frederik vil også stadig se hundene, når jeg skal bo alene, med dem til sommer. Vi er begge knuste, men prøver at holde os stærke som bedste venner. Som det ser ud nu, beholder vi også stadig vores tattoveringer. Det vi har opbygget sammen er noget af det mest ægte jeg har følt, til en partner - men forsætter vi som kæreste par bliver det til en grim ting, pga mine problemer. Vi håber vores fans vil støtte os og respektere det er sådan, det skulle gå.

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

- Frederik og jeg er gået fra hinanden, som kærester. Frederik tog en beslutning om at slå op, jeg var uenig men blev enig, da jeg skabte selvindsigt. Det er ikke med kold luft, men selvfølgelig to knuste hjerter, skriver Fie Laursen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om hun altså er blevet droppet af Frederik, er det ikke kold luft mellem de to. Fie mener selv, at hun ikke helt har været klar til et forhold, selv om hun eller har troet det.

- Jeg troede at jeg var klar til at indgå et forhold, men med et voldeligt forhold og traumer i rygsækken, har det været en stor udfordring for mig at være en god kæreste, med overskud og tillid, lyder noget af forklaringen fra Fie på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg fandt sammen i "Ex on the beach" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Fie Laursen havde allerede mødt Frederiks datter Klara, som han har fra et tidligere forhold. Og på sin YouTube-kanal har hun fortalt om, hvor dejligt hun havde det i rollen som bonusmor. På Instagram afslører Fie, at hun stadig skal se Frederiks datter.

Opsiger lejligheden

TV-parret har indtil nu boet sammen i en lejlighed i København. Den lejlighed har de nu opsagt.

- Lejligheden er opsagt, jeg har søgt om en ny lejlighed - og i de sidste 3 måneder, vi har lejligheden, bor vi her sammen som venner. Jeg vil stadig være en del af Klaras liv som før. Frederik vil også stadig se hundene, når jeg skal bo alene med dem til sommer, afslører realitydeltageren.

Ovenpå bruddet med Frederik har Fie indset, at hun har brug for hjælp. Den 22-årige TV-stjerne har søgt støtte hos professionelle.

- Jeg har søgt psykiatrisk hjælp og går til psykolog, hvor jeg får hjælp til at komme videre fra min fortid. Min hverdag fungere normalt, men ikke når jeg har en kæreste, indrømmer Fie Laursen ærligt.

Se Fie og Frederik fortælle om deres forhold, da de stadig var forelskede:

Sponsoreret indhold