Reality15. april 2019

Fie Laursen var klar til at skride fra "Ex on the Beach"

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg måtte vinke farvel til hinanden, da han blev sendt ud af "Ex on the Beach" i sidste uge

Det var en tårevædet Fie Laursen, der i sidste uge måtte sige farvel til "Ex on the Beach"-kæresten Frederik, der blev sendt hjem fra Mauritius.

Afskeden var tæt på at få Fie til at skride fra programmet, det afslører hun på sin blog.

- Da vi får af vide Frederik skal hjem til Danmark, siger jeg at jeg tager med ham og jeg vil forlade programmet, så da han går ned for at pakke, der pakker jeg også mine ting, skriver Fie og fortsætter:

- Jeg nåede ikke at pakke færdigt før der kom nogle fra produktionen ned og forsøgte at overtale mig til at blive, men det kunne de ikke… Jeg ville med min kæreste hjem, for jeg var jo kommet for at finde kærligheden.

Til sidst blev Fie dog overtalt til at blive, selvom hun måtte vinke farvel til sin store kærlighed.

- Efter meget overtalelse, så valgte jeg at blive. Jeg kunne mærke på Frederik han ønskede jeg fik hele oplevelsen og ikke droppede chancen pga. han røg hjem, skriver Fie på bloggen.

At miste Frederik gjorde dog, at Fie havde flere dage i villaen, hvor hun ikke var glad for at være der.

- Det var ekstremt hårdt for mig at undvære Frederik, jeg prøvede at løfte mit humør men der var også dage hvor jeg lå alene og var ked af det, skriver Fie.

Heldigvis var de andre gæster i villaen gode til at løfte realitybloggerens humør.

Hun takker da også sine mange nye venner fra "Ex on the Beach" for at have været der for hende, da hun havde det hårdt.

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg er efter hjemkomsten fra Mauritius blevet kærester, og de er også flyttet sammen i Fies lejlighed i København.

Her har de blandt andet indrettet et børneværelse, så Frederiks datter har et sted at være, når hun er på weekend hos dem.

"Ex on the Beach" bliver sendt på Kanal 4 og Dplay søndag-tirsdag.

null

Sponsoreret indhold