Reality25. marts 2019

Se billedet: Fie Laursen er gået tatoverings-amok

Fie Laursen har været en tur hos tatovøren, hvor hun har fået lavet hele to tatoveringer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170909_mr_guldtuben_009.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Fie Laursen har fået masser af blæk i kroppen på det seneste.

I går kunne den kontroversielle blogger fortælle, at hun havde fået en kærligheds-tatovering sammen med sin kæreste Frederik.

Men her er den blæk-hungrende Fie ikke stoppet, da hun også har fået lavet en i nakken, hvor hun har fået skrevet "Queen Fie".

Det fortæller hun til SE og HØR over telefonen.

- Jeg har fået den lavet, fordi flere af mine følgere skrev "Queen Fie" i kommentarfeltet til mine opslag. Jeg er blevet glad for navnet, så derfor fik jeg den lavet, lyder det fra Fie Laursen.

Selvom den populære blogger har fået flere tatoveringer på samme tid, så ser hun det ikke som noget, der skal blive der resten af hendes liv.

De kan jo altid fjernes.

- Folk skal slappe af. Tatoveringer kan jo fjernes med en laserbehandling, så det tager jeg ikke så tungt, fortæller Fie.

Se opslaget nedenunder:

Forstår ikke kritikken

Fie Laursen er en karakter, der deler vandene, og de nye tatoveringer har også medfødt en del vrede kommentarer fra hendes mange følgere.

Flere skriver, at det er dumt, at bloggeren har fået lavet de ny tatoveringer, men det er Fie helt uforstående overfor.

Fie fortæller, at det er mere kontroversielt, at hun har adopteret en gadehund sammen med kæresten, som hun kun har kendt i få måneder.

- Jeg har også adopteret en gadehund med min kæreste. Det burde folk da brokke sig mere over. Det er et levende væsen i stedet for en tatovering, lyder modsvaret fra Fie Laursen.

Fie og Frederik Skovbjerg har lært hinanden at kende på Maritius, da de begge medvirker af den nye sæson af "EX on the Beach".

Se opslaget nedenunder, hvor parret viser deres tatovering:

null

Sponsoreret indhold