Sarah Amalie afslører: Dater reality-veteran

Selv om Sarah Amalie Kristiansen først sådan helt officielt debuterer som realitydeltager i den nye sæson af "Ex on the Beach", har den mørkhårede godte flere kendte fyre på sit mande-cv.

Da hun kom hjem fra knaldeprogrammet, var det Frederik Skovbjerg, som den tatoverede babe fjollede rundt med. Nu er turen kommet til en anden reality-fyr.

Til premiere på sæson tre af "Ex on the Beach" afslørede Sarah Amalie nemlig over for SE og HØR, at hun har en flirt kørende med reality-veteranen Mark Bøgelund.

Mark, som også er med i den kommende sæson af det populære Kanal 4-program, har tidligere deltaget i både "Big Brother" og "Robinson Ekspeditionen". Og på Instagram har det været tydeligt at se, at han er svært glad for Sarah.

- Han er god til at markere sig, tror jeg lidt, griner Sarah, da SE og HØR spørger ind til hendes forhold til Mark.

Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

Mark Bøgelund er endnu en gang med i "Ex on the Beach", ligesom han også var i sidste sæson (Foto: Kaspar Wenstrup)

Med god hjælp fra sin rød løber-makker Jamie Eschen får Sarah nogenlunde forklaret, hvad der foregår mellem hende og Mark.

- Mark og jeg snakker godt sammen, og vi ses lidt i ny og næ, ender forklaringen med at lyde.

Kunne det blive til mere?

- Det ved jeg ikke, det må tiden vise, lyder det lidt konservative svar fra den veldrejede reality-babe.

Et par timer inde i det stortanlagte premierearrangement for den nye sæson af "Ex on the Beach" var Mark og Sarah hovedpersoner i et stort drama, som også inkluderede Frederik Skovbjerg.

Her kom det til et voldsomt sammenstød mellem Mark og Frederik, og det skyldtes en diskussion og en uenighed og lige netop Sarah, som begge fyre altså har været sammen med.

Du kan se en video af deres sammenstød her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close