Sarah Amalie er med i ny sæson af "Ex on the Beach"

Foto: Krestine Havemann

En velkendt kvinde fra realityverdenen er med i den kommende sæson af "Ex on the Beach".

Sarah Amalie, der tidligere har fjollet rundt med "Ex on the Beach"-fyren Frederik Skovbjerg, er nemlig en del af den sæson, der netop er blevet optaget. Det fortæller flere kilder til SE og HØR.

SE og HØR mødte realitybaben på den røde løber ved finalefesten på "Paradise Hotel", men her var hun ikke meget for at fortælle om sin deltagelse i realityprogrammet. 

- I skal forvente, at se mig i slutningen af året eller starten af det nye år, men jeg kan ikke sige noget, fortalte Sarah Amalie ved "Paradise Hotel"-finalefesten.

Så vi skal ikke ikke forvente at se dig i "Ex on the Beach"?

- Det kan jeg ikke sige. Det ved man aldrig. Altså jeg kan sige, at man ved jo, at Frederik er derinde, så det er jo oplagt, at jeg kommer ind, men at jeg gør det, det er ikke sikkert jo. 

Du kan se interviewet med Sarah Amalie fra den røde løber ved "Paradise Hotel"-finalen herunder

Sarah Amalie bor til daglig med realitypigerne Julie Melsen, der vandt sidste års "Love Island", og Sarah Tiedt, der var den ene af finalisterne i dette års "Paradise Hotel".

Hun er altså allerede meget bekendt med den realityverden, som hun er på vej ind i.

SE og HØR kunne tidligere på året afsløre, at Frederik Skovbjerg også vender tilbage, når den nye sæson af "Ex on the Beach" får premiere.

Det er endnu ikke meldt ud, hvornår sæsonen bliver vist på TV.

Køb et abonnement på SE og HØR her!

Se ALLE billederne fra finalefesten herunder

Paradise Hotel-finalen 2019

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close