Se videoen: Frederik Skovbjerg og Mark Bøgelund i slagsmål til "Ex on the beach"-premiere

Sæson tre af "Ex on the beach" får premiere på søndag den 1. september. I den anledning var der inviteret til fest for alle deltagerne, hvor det første afsnit blev vist.

Da afsnittet var slut, og de mange spirende realitydeltagere havde jublet færdig, fik stemningen dog en noget anden drejning end festlig.

Bølgerne gik pludseligt højt mellem Frederik Skovbjerg og Mark Bøgelund, som mildest talt var uenige om et par ting.

Konflikten startede, da de var blevet placeret over for hinanden til en forsonende samtale, da de har været på kant i noget tid.

En forsoning blev det dog ikke til, i stedet gik de to kamphaner i kødet på hinanden.

Det, der har startet konflikten, er både Frederik og Mark enige om. Sarah Amalie Kristiansen, som også er med i den nye sæson, er kommet i mellem de to tidligere venner.

Der stopper enighederne dog også. Kamphanerne har hver sin side af sagen, som de begge har forklaret til SE og HØR. Vi vil bringe en uddybning af sagen på et senere tidspunkt.

Se hele episoden øverst i artiklen!

Frederik og Mark blev som sagt ikke forsonet af deres snak, og det endte med, at de kastede drinks efter hinanden. Herefter blev temperamentet skruet yderligere i vejret, og de skubbede en del til hinanden.

Herefter blev der råbt diverse skældsord fra begge parter. Begge fyre lød til at råbe noget med, at de sender folk efter den anden.

De andre deltagere og sikkerhedspersonalet på stedet ilede hurtigt i mellem de to slagsbrødre og fik dramaet stoppet.

Hverken Frederik eller Mark blev smidt ud fra arrangementet. I hvert fald ikke da SE og HØRs udsendte forlod stedet.

Se episoden her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close