Reality1. november 2021

Sammenlægningen er her! Hjernedød dyst smider stærk spiller ud

Nu begynder "Robinson"-dramaet for alvor, for sammenlægningen betyder, at det er alle mod alle. Det får konsekvenser for en af ekspeditionens stærke spillere, der må give fortabt i dødskampen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er stegende hedt. Det værker i ryggen, armene syrer til, og det smalle trinbræt borer sig ind i hælene.

Mandagens dødskamp er ikke for sjov - og de tre mindst vellidte personer i "Robinson ekspeditionen", Peter, Martin og Laila, kæmper med at blive stående i den bagende sol.

Den første, der ryger ned, ryger nemlig også direkte ud af programmet og tilbage til Danmark.

De er alle røget i dødskamp, efter hver eneste deltager sigtede og skød for at spille hinanden ud - og de tre var sammen med Ninos dem, der hurtigst blev skudt ned. Ninos blev dog reddet af vinderen, Katrine, der måtte frede én.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/re_pgm2209_stills_116.png
 Foto: NENT

Martin, Peter og Laila i dødskamp. Foto: NENT

Så nu står Peter Larsen dér og kigger skiftevis på den koncentrerede Martin og især Laila, der med lukkede øjne kæmper for at finde den bedste position i smertehelvedet.

Men der er ingen tricks at lure for Peter Larsen, og til sidst hopper han ned fra trinbrættet, hvilket får Laila til et eksplodere i sejrsrus.

- Jeg havde ikke den sidste vilje, der skulle til, forklarer Peter, der i samme ombæring kalder spillerne fra det nu hedengangne hold Syd for nogle båtnakker, som han i øvrigt ikke orker at vende tilbage til.

https://imgix.seoghoer.dk/re_pgm2209_stills_119.png
 Foto: NENT

Peter puster ud lige efter dødskampen. Foto: NENT

Han har da også haft sine ture med blandt andre Oliver, som han endnu engang får sagt sin mening om, før han skal sige farvel til Martin og Laila og forlade Den Dominikanske Republik.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/re_pgm2208_stills_142.png
 Foto: NENT

Peter Larsen aftalte med sine drenge hjemmefra, at han skulle forsøge at holde lav profil i "Robinson ekspeditionen". Foto: NENT

- Han er en lille snake. Vi er absolut ikke venner. Han har skrevet alt muligt til mig, efter vi kom hjem, om at alt er godt - og jeg svarer, at det er det ikke for mig. For jeg bryder mig ikke om, at folk taler sådan til mig og slet ikke på tv, forklarer Peter til SE og HØR.

Præsterer, restituerer

Under ekspeditionen har flere også udtrykt utilfredshed med, at Peter ligger meget og sover. Det bunder i hans træningsmentalitet, fortæller fitnesscenterejeren:

- Når jeg ikke skal præstere, så slapper jeg af. Det kan godt misforstås: "Hvorfor ligger han nu der? Hvorfor går han rundt for sig selv nede ved stranden?" Men det er sådan, jeg restituerer og samler mig til det næste, der skal ske.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20210902_mr_robinson_018.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Peter Larsen har to sønner på 15 og 17 år og har de sidste 12 år ejet et fitnesscenter i Vejle. Sønnerne drømmer dog ikke om at være med i "Robionson ekspeditionen". - De drømmer om at komme med i "Paradise Hotel". Hvis det er det, de vil, så må de jo prøve det. Det er håbløst, og jeg har også sagt, at det holder ingen steder, siger Peter. Foto: Mikael Rieck

Peter Larsen har for næsten 20 år siden deltaget i TV3's "Gladiatorerne" og "Tvekampen", men har først i år været klar til "Robinson ekspeditionen".

Da han blev skilt, ikke kunne komme af med sit hus, og forretningen var ved at gå konkurs, tænkte han, at nu kunne det ikke blive værre, og så tog han sin ældste søns opfordring op og meldte sig til ekspeditionen.

Holdt sig tilbage

Peter Larsen fortæller også, at han i sine forberedelser til "Robinson ekspeditionen" blandt andet besluttede at holde sig lidt i baggrunden. Fra dag 1 var det hans strategi ikke at være alt for fremme i skoene, siger han:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/re_pgm2209_stills_041.png
 Foto: NENT

Amanda Sascha var ked af, at Peter røg ud af "Robinson ekspeditionen". - Peter var en rolig, rar person ude på øen. Han gav sig altid 100 procent i dysterne, men han var ved at være træt og udsultet, så han havde også brug for at komme ud og få noget mad, siger hun til SE og HØR. Foto: NENT

- Fra naturens side har jeg meget temperament, så jeg vidste, at det skulle jeg også styre. Og det synes jeg, jeg klarede rigtig godt. Blandt andet ved at trække mig en gang i mellem og lade være med at gå ind i de voldsomme diskussioner.

- Der er ingen tvivl om, at hvis det havde været for 10 år siden, så var jeg trådt et skridt frem og sagt min mening. Nu har jeg bevidst holdt mig lidt i baggrunden for at se, hvem der bekender kulør, og det fandt jeg jo hurtigt ud af. Men det er svære betingelser at holde lav profil under.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/re_pgm2208_stills_006.png
 Foto: NENT

Peter og Ralf. Foto: NENT

Peter Larsen mener, at nogle af misforståelserne opstod, fordi der er så stor aldersforskel i ekspeditionen.

- Vi er forskellige aldre og forskellige steder i vores liv, og det mærker jeg, når jeg er sammen med nogle unge mennesker. Det kan være skidesjovt den ene dag, og den næste tænker man: "Hvad fanden skal vi snakke om?" Det er også charmen ved at være der.

- Jeg har også lovet mine drenge ikke at spille yngre, end jeg var. Jeg er jo den ældste på holdet. Så jeg måtte ikke have kasketten omvendt på for eksempel. Den stil har jeg også holdt hele vejen. Det synes jeg et eller andet sted også, at jeg skylder mine børn: De skal være stolte af, at deres far er med og ikke sidde og krumme tæer over et eller andet åndssvagt.

https://imgix.seoghoer.dk/re_pgm2208_stills_039.png
 Foto: NENT

Martin, Jesper, Amanda Sascha, Peter, Ralf og Svensson på hold Nord. Foto: NENT

Sponsoreret indhold