Reality13. september 2021

Kun ægte realitykendere kan genkende Peter og Christian fra "Robinson"

Her har du set dem før: Både Peter og Christian fra årets "Robinson-ekspeditionen" har en fortid i reality på TV 3
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er en række kendte ansigter at spotte i årets "Robinson-ekspeditionen" - blandt andre Amanda Sascha fra DR's "De dyre piger", Ninos Oraha, der er i donutkæden Bronuts sammen med den tidligere deltager Türker, og Ralf Østergaard Christensen, der er gift med Lisbeth Østergaard.

Men synes du også, der var andre deltagere, der virkede bekendte?

Så må du være en vaskeægte realitykender og -fan!

Peter og Christian har nemlig også deltaget i reality, inden de fløj til Den Dominikanske Republik for at deltage i "Robinson-ekspeditionen", men det er altså nogle år siden og ikke til at spotte for de fleste.

Peter Larsen - "Gladiatorerne" og "Tvekampen"

https://imgix.seoghoer.dk/20210902_mr_robinson_018.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Peter har et træningscenter i Vejle og har besteget Kilimanjaro fem gange. Foto: Mikael Rieck

55-årige Peter Larsen, der meldte sig til at vælge hold, da deltagerne stod på "Robinson"-stranden for første gang, har deltaget i hele to programmer førhen. Også på TV3.

Han var nemlig med i "Gladiatorerne", der havde en enkelt dansk sæson i 2003. Og måske kan Jakob Kjeldbjerg endda huske ham fra dengang, for han var nemlig vært på programmet, som Carsten Werge kommenterede.

Peter gik dog under et andet navn, da han deltog som gladiator, nemlig Matrix.

To år før - i 2001 - vandt Peter Larsen programmet "Tvekampen" sammen med deltageren Lars Hüttel. "Tvekampen" gik ud på at tvære danske atleter ud, og det gjorde Peter Larsen altså i en grad, der gav ham vindertitlen.

Til SE og HØR fortæller han, at det psykiske spil er det hårdeste.

- "Robinson-ekspeditionen" har været sværest af de tre programmer. Det er ikke så meget det med ikke at få noget at spise, men spillet med to grupperinger, der skal kæmpe mod hinanden, plus at man også kæmper indbyrdes.

- Man begynder at se spøgelser og føler sig holdt udenfor: "Hvorfor snakker de sammen, når vi lige har snakket sammen?" Det er det værste, synes jeg.

Christian Frederik Oxholm Sonne - "Baren"

https://imgix.seoghoer.dk/20210902_mr_robinson_016.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Christian havde sin kone med til pressemøde på "Robinson-ekspeditionen" 2021. Parret har været gift i 14 år og bor i Skotterup ved Snekkersten. Foto: Mikael Rieck

Christian Frederik Oxholm Sonne deltog tilbage i 2001 i realityprogrammet "Baren" på TV3, hvor Mikkel Beha var vært. Programmet kørte i 2000 og 2001.

- Det var en pinlig affære at være med i "Baren", siger Christian Frederik Oxholm Sonne til SE og HØR.

I "Baren" skal deltagerne i fællesskab holde en bar på Axeltorv i København kørende - og løbende stemme nogen ud. Christian oplevede i den tid både at blive meldt til politiet for i en brandert at kaste ting ud fra sjette sal og at bryde reglerne om at forlade stedet uden tilladelse.

Sidstnævnte betød, at Christian blev smidt ud af programmet, hvilket også var formålet, da han gerne ville hjem til familien.

- Det var ikke mit game. Jeg sad derhjemme og sagde til mine forældre, at jeg ikke skulle drikke mig stiv på åben skærm, og så gik der to uger, så var jeg på midtersiderne af Her & Nu: "Skandale i 'Baren'". Det var for youngster til mig.

- Det var en superfed oplevelse, men jeg ville gerne noget mere.

Du kan løbende læse meget mere om årets deltagere i "Robinson-ekspeditionen" her på sh.dk.

null

Sponsoreret indhold