Reality 19. oktober 2021

Fejden fortsætter i Danmark: Derfor sviner Peter og Oliver hinanden til

"Robinson ekspeditionen" er hård for både krop og psyke, og det er derfor ikke så mærkeligt, at der opstår drama mellem deltagerne. Især Peter og Oliver langer ud efter hinanden, og der er stadig kold luft mellem dem, efter de er vendt tilbage til Danmark
Foto: Mikael Rieck

Der er ikke meget, Oliver og Peter er enige om i "Robinson ekspeditionen".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men når man spørger til deres fejde, har de to fjender dog nøjagtig samme historie om, hvordan det hele begyndte.

Selv om uvenskabet først rigtig er åbenlyst for seerne i afsnit 7, hvor beskyldningerne flyver gennem luften, da hold Syds snyd kommer for dagen - og Oliver kalder Peter for en pungrotte - samt da de møder hinanden i dødskampen - og Peter siger, at han ikke ved, om Oliver overhovedet har bestået folkeskolens 1. og 2. klassetrin - ja, så har deres beef stået på i meget længere tid.

Til SE og HØR fortæller både Peter og Oliver, at fejden begyndte, da de begge var en del af hold Syd.

Begge hold står på stranden, og Oliver begynder at sige nogle ting til Rikke fra hold Nord, fordi hun kalder Peter for en mandschauvinist. Peter bakker ham op.

Da Peter senere står for skud, fordi han ikke giver Svensson ret i, at hold Nord har været tæt på at vinde en dyst, er der dog ingen støtte at hente fra Oliver. Han giver Svensson ret.

Den mangel på opbakning munder ud i en snak hjemme i lejren.

Siden da har de to spillere ikke været særligt gode venner. Faktisk kan de ikke udstå hinanden, og det flyver med hårde kommentarer og nedladende øgenavne mellem dem.

Vi har spurgt de to parter, hvorfor de sviner hinanden til.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Peter, 56. Foto: NENT

"Slangen" og "rotten"

- Han er en lille snake. Vi er absolut ikke venner. Han har skrevet alt muligt til mig, efter vi kom hjem, om at alt er godt - og jeg svarer, at det er det ikke for mig. For jeg bryder mig ikke om, at folk taler sådan til mig og slet ikke på tv, forklarer Peter.

Oliver tager afstand fra Peter på grund af hans holdninger, siger han.

- I begyndelsen tænker jeg, at han ikke kan mene de mandschauvinistiske kommentarer i virkeligheden (under holddannelsen, red.). Men jo mere tid, jeg tilbringer med ham, jo mere finder jeg ud af, at han har et kvindesyn, jeg ikke kan stå inde for.

Peter er utilfreds med, at Oliver har vendt ham ryggen og også antyder, at Peter har været med til at snyde, da hold Syd afsløres i at have fået og taget mad fra de lokale.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Oliver, 28. Foto: NENT

- Oliver er det, han bliver udstillet som: En løgner. Jeg kunne ikke, som han, finde på at stikke andre. Det er udelukkende et spørgsmål om, at Oliver vil redde sit fjæs på tv. Han er en lille tosse, der vil pudse sin glorie, siger han.

Oliver fortryder intet af det, han har sagt eller gjort, siger han:

- Jeg havde aldrig kaldt et menneske for rotte herhjemme, men Peter er så nedladende, så min lunte er kort over for ham. Er det i orden at kalde ham? Nej, måske ikke. Men det var, hvad der blev sagt. Jeg fortryder ikke noget overhovedet. Hvis du kan tale grimt, snyde og ikke indrømme det og i stedet angribe andre, så har du startet en krig, og den krig kommer du til at tabe.

Til pungrotte-tilnavnet har Peter kun én kommentar:

- At være 1,83 meter høj og blive kaldt en lille pungrotte af en fyr på 170 centimeter, som så kalder sig selv for løven ... Det stikker da helt af for ham.

- Hvis jeg mødte Peter på Strøget den dag i dag, ville jeg blot smile til manden og gå videre, slutter Oliver.

- Jeg bruger ikke tid på sådanne mennesker herhjemme i Danmark.

Sponsoreret indhold