Reality 22. marts 2020

Sæson 2 af ”Over Atlanten”: Her er deltagerne

Anders Lund Madsen og co. kæmpede med søvnmangel og søsyge, da de krydsede Atlanter havet i en sejlbåd.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Katerina Pitzner

Den 47-årige diamantdronning, der er bedst kendt fra TV 2’s ”Diamantfamilien”, tog udfordringen i stiv arm.

– Jeg lagde min forfængelighed på kajen, inden vi sejlede af sted. Det havde jeg intet problem med. Jeg kunne ikke gøre noget ved, at vi kun kunne tage bad i saltvand, og det var bare om at bide det i sig. Sejlturen var en fed oplevelse, fortæller Katerina.

Julia Sofia

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den populære YouTuber er vegetar, og det gav en lille udfordring på den sidste del af den tre uger lange sejltur.

– Da vi løb tør for friske råvarer på turen, bestod min diæt af ris med ketchup, så jeg var rigtig glad for, vi havde ketchup med. Jeg tabte syv kilo, imens vi var af sted, siger 21-årige Julia Sofia. 

Wafande

Sangeren, der sidste år meldte ud, at han stopper sin karriere, var også med på søfartsrejsen fra Lanzarote til øen St. Martin i Caribien. 

Anders Lund Madsen

På den 6.000 kilometer lange sejltur skulle alle om bord arbejde på vagter af fire timer, og de havde også kun fire timer til at sove i, før de blev vækket igen.

– Det var ret hårdt. Jeg skulle også vænne mig til, at jeg ikke kunne være for mig selv, men jeg fandt ro, når jeg sad oppe på dækket og kiggede ud over horisonten, fortæller tv- og radioværten.

Kristian von Hornsleth

Den farverige kunstner på 57 år sørgede for underholdningen ude på det dybe hav, hvor han fik hele holdet til at grine, når han foldede sig ud.

Jesper Vollmer

For kongehusets tidligere køkkenchef var den barske sejltur den ultimative udfordring, efter at han i 2015 brækkede nakken i en voldsom badeulykke.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Discovery Networks Danmark (Carsten Andersen))

Der er prøvelser, når man skal være så længe på vandet. (Foto: Discovery Networks Danmark (Carsten Andersen))

– Jeg har lovet mig selv, at er der udfordringer, som kan gøre mig bedre og stærkere i mit genoptræningsforløb, så tager jeg dem. Det, at jeg kom igennem sejlturen uden at føle, at jeg var ham klodsen om benet, det er et kæmpe skulderklap til mig selv, fortæller Jesper, som var skibets kok på turen over Atlanten.

Det første stykke tid skulle Jesper vænne sig til de høje bølger.

– Jeg blev så søsyg de første 10 dage, puha, men efter noget tid fik jeg det bedre. 

Sponsoreret indhold