Wafande: Derfor stopper jeg

Foto: Thomas Laursen

37-årige Wafande meldte i sommer ud, at han stopper sin karriere i 2020. Det sker med et album, der udkommer til sommer, og den første single derfra, "Uden ID" udkommer i morgen. 

Den populære hitmager kommer dog fortsat til at have musik som sit levebrød, han vil nemlig skrive sange for andre artister. 

- Det er stadig ret nyt for mig at skrive til andre, men jeg har en dejlig følelse af, at jeg er god til det. Men det er også nervepirrende. Det føles lidt som at starte forfra, og er det nu en god beslutning?, fortæller Wafande til Ritzau FOKUS. 

Wafande har allaerede skrevet sangen "4 YA" til den tyske dj-duo Hyperclap, desuden arbejder han på et koreansk r'n'b-nummer. Han afslører, at den ultimative drøm er at skrive sange for Rihanna, Kanye West eller Beyoncé – eller til en stor Hollywood-film eller en tv-serie på HBO eller Netflix.

I 2017 blev Wafande far til datteren Melodie, og det er blandt andet derfor, han stopper karrieren som optrædende musiker, hvor han sidder i en tourbus 150 dage om året.  

- Jeg kan jo se, hvor hurtigt hun bliver stor, og jeg kan ikke få den her tid med hende igen. Min far var der ikke selv, da jeg var barn, og jeg har ikke lyst til, at det samme skal ske for min datter, slår han fast. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close