Reality20. januar 2017

Vildt vægttab: Gustav hjalp Magnus med at smide 77 kilo

Ung mand skrev til Gustav som sidste løsning
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-99482_2.jpg
 (Foto: All Over)

Det var et sidste nødråb, da stærkt overvægtige Magnus sidste år skrev til realitystjernen Gustav Salinas og bad om hjælp til at komme af med de mange overflødige kilo.

Magnus' vægt var oppe på 170 kilo, og han kunne mærke, at hans krop ikke kunne klare mere overvægt - nu skulle der gøres noget.

Gustav er de seneste par år gået helhjertet ind i en personlig forandring via hård daglig træning og ændrede kostvaner og er gået fra at være en splejset knægt til at være en voldsomt veltrænet mand.

Han har uddannet sig inden for fitness og har det seneste års tid haft flere klienter, der har kæmpet med overvægt.

Problemet med overvægt kender Gustav fra sin egen barndom.

- Jeg havde større bryster end mine veninder, så jeg ved, hvordan det er, har Gustav tidligere sagt til SE og HØR.

Og det var derfor naturligt for Magnus at række ud efter Gustav, da det så allermest sort ud.

Og gennem de sidste 11 måneder har de to knoklet for at få Magnus ned i en størrelse, der gør, at han kan se frem til et langt, godt liv i stedet for at dø i en tidlig alder af overvægt.

Det fortæller Gustav om på sin Instagramprofil.

- For et år siden skrev Magnus et meget rørende brev til mig, hvor han råbte på hjælp. Hans brev ramte mig dybt i hjertet. Han havde nået grænsen for hvad han kunne klare, nemlig en vægt på 170 kg, og han ville ikke være der mere. Da jeg mødte ham, lovede jeg mig selv, at jeg ville gøre det til min mission at få ham på rette spor, og at jeg ville give mig 120% så Magnus kunne blive en lykkelig mand igen, skriver Gustav.
Han fortæller om et forløb, der virkelig har trukket tænder ud. - Det har været en utrolig hård kamp for Magnus, da han har skulle ændre sin livsstils så radikalt. Han har råbt. Han har skreget. Han har grædt. Men i sidste ende har han sejret, og har tabt sig hele 77 kg på 11 måneder. Det folk sagde var umuligt, blev en realitet, skriver Gustav. Opslaget er ledsaget af et 'før og efter'-billede af Magnus, og det siger mere end tusind ord - det er to helt forskellige mennesker på de to billeder. Efter at have smidt de mange kilo har Magnus fem kilo overskydende hud på kroppen, og hele forløbet afsluttes med, at Gustav har indgået en aftale med en med en plastikkirurgisk klinik, der kvit og frit skiller Magnus af med den overflødige hud. Se stort galleri med Gustavs egen forvandling og se opslaget med Magnus herunder:

Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal)

Sponsoreret indhold