Reality18. december 2016

Gustav Salinas' nye stil: - Jeg har ikke fået botox i et år

Gustav har i mange år fyldt sit ansigt med botox og fillers, men det er slut. Realityfyren har droppet de kunstige behandlinger i ansigtet, og det har givet pote. - Jeg kan mærke mit ansigt igen, og folk siger, at jeg ser pænere ud, fortæller han
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gustav_front_0.jpg
 Foto: All Over

Han fik sin første botox-behandling som 18-årig. Han havde med egne ord ”tre store rynker” i panden, og de ”irriterede” ham.

Men botox-behandlingerne stoppede bestemt ikke der. De næste mange år fik reality-stjernen Gustav Salinas, 26, utallige behandlinger i jagten på det perfekte look.

Men nu er det slut. For i dag er det mere end et år siden, at han sidst fik fyldt botox i ansigtet.

Det fortalte Gustav, da han søndag formiddag gæstede ”Go’ morgen Danmark” på TV 2:

- Jeg er stoppet med botox, og jeg har ikke fået det i et år. Jeg kan mærke mit ansigt igen, og jeg kan bevæge mit ansigt igen, fortæller Gustav og tilføjer, at andre også har bemærket, at han har droppet at få indsprøjtninger i ansigtet.

- De siger, at de synes, jeg ser pænere ud.

- Det er rigtig, rigtig rart, tilføjer Gustav.

Gennem årene har Gustav foruden botox også fået såkaldte ”fillers” i kindbenene og læberne – og han har tidligere udtalt, at han formentlig har brugt i omegnen af 200.000 kroner på de mange ansigtsbehandlinger.

- Nu gider jeg ikke. Nu er det de indre værdier og min krop, der er i fokus. Da jeg begyndte, var jeg nærmest den eneste, der fik botox. Nu får alle nærmest lavet det, og så er det ikke sjovt længere, fortæller Gustav.

Nu bruger han i stedet sine penge på noget andet – og han fokuserer i stedet på sund kost og masser af træning. Han arbejder tilmed som personlig træner, hvor han hjælper danskere med at få styr på både kost og motion via blandt andet coaching og personlig træning i forløb på enten 10 eller 12 uger.

Du kan se billeder af Gustavs VILDE forvandling gennem årene i det store galleri herunder:

Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal)

Sponsoreret indhold