Reality3. juni 2020

Ronni Garner taler ud: Blev offer for vanvittig tragedie

Ronni Garners liv blev sendt i ruiner for tre år siden, da han blev påkørt på motorvejen. Nu taler han ud om ulykken – og de mange operationer og psykiske ar, fulgte i kølvandet
https://imgix.seoghoer.dk/media/003546062f2842f39d2afa8a66238fed.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

En bilulykke dagen før juleaften 2016 ændrede Ronni Garners liv for altid.

Her blev realitydeltageren ramt af en bil, mens han stod i nødsporet på motorvejen.

I dagene efter troede Ronni Garner, at han var sluppet nogenlunde uskadt fra den voldsomme ulykke. Men det skulle vise sig, at ulykken har fået vidtrækkende konsekvenser – og gjort hans liv til et mareridt.

Nu fortæller Ronni Garner, hvordan han i tiden efter måtte på operationsbordet flere gange – og hvordan han i dag lider af angst, PTSD og har store smerter.

I en video på sin Facebook-side fortæller Ronni Garner, at han efter ulykken blev opereret både i skulderen og to gange i nakken.

Her er han blandt andet blevet skåret op i halsen, så lægerne kunne komme til. Under den sidste operation i nakken fik Ronni Garner desuden indsat et stykke metal, der holder hans nakke sammen.

Det betyder, at han i dag ikke kan bukke sit hoved.

Det er dog ikke kun de fysiske mén, der begrænser fyren. Også psykisk er han hårdt ramt af ulykken for tre et halvt år siden.

- For mig er det tre år i helvede. Det her går selvfølgelig ud over familien og mig som mand. At jeg ikke kan være der for min børn. Så nej, man er ikke okay. Man kan ikke være den far, man gerne vil være, og man kan ikke være den mand, man gerne ville være, lyder det grådkvalt fra Ronni Garner i videoen.

Hver dag må han nu tage piller for at kunne komme igennem dagen. Han spiser både stærke smertestillende morfin-piller, han får sovemedicin, og han har brug for angstdæmpende medicin.

– Jeg har fået rigtig meget hjælp. Og jeg får stadig meget hjælp. Jeg lider i dag selvfølgelig af angst, PTSD, jeg er bange for mørke, fortæller en ærlig og meget berørt Ronni Garner i sin video.

- Og så er det at leve med de her smerter hver dag. Det gør ondt. Men jeg prøver at smile, jeg prøver at være glad, fordi er man ikke det, så kommer man ikke igennem det her, lyder det fra Ronni Garner.

Sponsoreret indhold