Reality27. december 2016

Ronni Garner indlagt igen efter motorvejsulykke: Ramt af lammelser

Ronni Garner har endnu engang været forbi hospitalet, efter at han før jul blev ramt af en fragtbil på motorvejen. Den 25. december fik reality-deltageren det så dårligt, at han igen måtte indlægges – denne gang med stærke smerter og lammelser i den ene hånd og arm
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ronni_garner.jpg
 (Foto: All Over)

Julen var tæt på at ende i ren tragedie for reality-deltager Ronni Garner.

Dagen før juleaften, 23. december, stod han i nødsporet på motorvejen, da han ud af det blå blev ramt af en fragtbil, der kom bragende ind i ham i høj fart.

Ronni Garner tog en ufrivillig flyvetur gennem luften og landede på asfalten.

Reality-deltageren havde overlevet mødet med fragtbilen, men stærkt forslået måtte han dog en tur forbi først Glostrup Hospital og siden Køge Sygehus.

Ronni Garner slog blandt andet hovedet og sin skulder og arm, men kunne dog forlade hospitalet dagen efter for at holde jul med sin familie.

Til Ekstra Bladet fortæller Ronni Garner nu, at han måtte indlægges igen dagen efter. Den 25. december fik han stærke smerter i hovedet, og han var desuden lammet i højre arm og hånd.

- Nu er jeg blevet undersøgt igen, og ifølge lægerne er der nødt til at gå noget tid, før de kan sige, hvorfor flere fingre på min højre hånd sover, fortæller Ronni Garner til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Det kan være slaget eller en nerve, der sidder i klemme. Det kan også være noget helt andet. Men først og fremmest skal armen have ro til at starte med, siger Ronni Garner, der blev udskrevet igen i går.

Der venter ham dog flere besøg på hospitalet i den kommende tid.

Hovedet bærer stadig præg af den hjernerystelse, som han fik lillejuleaftensdag.

- Og så har jeg bare ondt i hele kroppen. Jeg kan tage morfin, når det bliver for slemt, men jeg synes bare, at jeg bliver så dårlig af de piller. Det ikke lige mig med al den medicin, siger Ronni Garner til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold