Reality24. december 2016

Ronni Garner indlagt – ramt af lastbil på motorvejen

Reality-stjernen Ronny Garner blev 23. december indlagt på hospitalet, efter at han var involveret i en alvorlig bilulykke på motorvejen. - Jeg ligger med tårer i mine øjne. Tænker på hvem der har holdt hånden over mig. For der er en der har gjort det, skriver en rystet Ronni Garner som kommentar til en række billeder, han har delt på Facebook, og som viser ham i sygesengen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ronni_garner.jpg
 (Foto: All Over)

Julen er miraklernes tid. Dét kan reality-stjernen Ronny Garner skrive under på.

I går stod han i nødsporet på motorvejen for at fikse et håndtag på sin trailer, da han ud af det blå blev ramt af en lastbil, der kom bragende ind i ham med 110-120 km/t.

Ronni Garner tog en ufrivillig flyvetur gennem luften og landede på asfalten. Stærkt forslået, men på mirakuløs vis i live.

- Jeg ligger med tårer i mine øjne. Tænker på hvem der har holdt hånden over mig. For der er en der har gjort det, skriver en rystet Ronni Garner på sin Facebook-profil, hvor han de sidste par dage har delt billeder, der viser ham forslået i sin hospitalsseng.

- Jeg blev ramt af bilen med 110 -120 kmt og fløj et pænt stykke. og er nu indlagt. Først i Glostrup og nu i køge. Fuck jeg har været heldig. Glædelig jul alle. Skulder, Balle, håndled og finger. Albue. Hovede. Nakke. Av av, skriver Ronni Garner til det første billede, som han delte dagen efter den frygtelige ulykke.

På billederne, som Ronni Garner har delt på sin Facebook-profil, kan man se, at reality-stjernens ansigt er medtaget efter mødet med lastbilen.

- Det plejer at være mig der hjælper andre, men her har en hjulpet mig med endnu en chance. Jeg er ok, ligger til observation (også så de kan smertedække mig) jeg ved ikke hvornår jeg kommer ud endnu. Jeg har fået så mange fantastiske beskeder både her og på telefon. Jeg takker af mit hjerte af dem. Og er så glad for jeres opbakning, den har jeg virkelig brug for, skriver Ronni Garner på Facebook og tilføjer, at hans børn også har været at besøge ham:

- De var så kede af det, men måtte fortælle at far nok skal klare den. min kone har været ved min side hele dagen, det har hjulpet. Mine kolleger i City lift tak for i handlede hurtigt (jeg væltede vist lidt rundt) og alle omkring mig på hospitalet, det hele gik så hurtigt. Tak. jeg fik en chance mere i dag det har ændret mit liv drastisk. God jul til jer alle. Er er alle hver og en ubeskrivelige.

Sponsoreret indhold